Bubble shooter 2

Bubble shooter 2


Bubble shooter 2Bubble shooter 2 is een leuke variant van het populaire bubble shooter spelletje. Het spel lijkt dus erg veel op bubble shooter, maar er zijn hier en daar wat verschillen. Ook in bubble shooter 2 krijg je een speelveld met allemaal bubbels met verschillende kleuren. Vervolgens ga je bubbels afschieten vanuit een kanon en probeer je combinaties te maken. Deze combinaties baseer je op kleuren. Je kunt dus een combinatie maken met 3 bubbels van dezelfde kleur. Natuurlijk kun je ook combinaties maken met 4, 5 of meerdere bubbels. Dit levert je zelfs meer punten op. Wanneer je een combinatie maakt verdwijnt deze van het speelveld en krijg je hier punten voor. Om het spelletje wat moeilijker te maken komt er om de zoveel minuten een rij bubbels bij. Wanneer je niet genoeg bubbels weg speelt en de rijen tot aan de onderkant van het scherm komen ben je af. Een leuke toevoeging in deze variant zijn bellen met 2 kleuren. Deze zijn dus voor de helft 1 kleur en voor de andere helft een andere kleur. Je kunt ze dus gebruiken in meerdere combinaties. Speel nu bubble shooter 2 op gratisspelletjes.nl.

Bubble shooter 2

Instructies

Richt en schiet de bubbels met je muis.

0

Spel omschrijving

Bubble shooter 2

Bubble shooter 2 is een leuke variant van het populaire bubble shooter spelletje. Het spel lijkt dus erg veel op bubble shooter, maar er zijn hier en daar wat verschillen. Ook in bubble shooter 2 krijg je een speelveld met allemaal bubbels met verschillende kleuren. Vervolgens ga je bubbels afschieten vanuit een kanon en probeer je combinaties te maken. Deze combinaties baseer je op kleuren. Je kunt dus een combinatie maken met 3 bubbels van dezelfde kleur. Natuurlijk kun je ook combinaties maken met 4, 5 of meerdere bubbels. Dit levert je zelfs meer punten op. Wanneer je een combinatie maakt verdwijnt deze van het speelveld en krijg je hier punten voor. Om het spelletje wat moeilijker te maken komt er om de zoveel minuten een rij bubbels bij. Wanneer je niet genoeg bubbels weg speelt en de rijen tot aan de onderkant van het scherm komen ben je af. Een leuke toevoeging in deze variant zijn bellen met 2 kleuren. Deze zijn dus voor de helft 1 kleur en voor de andere helft een andere kleur. Je kunt ze dus gebruiken in meerdere combinaties. Speel nu bubble shooter 2 op gratisspelletjes.nl.

Bubble shooter 2

2014-02-25

Categorie: Populair

Played 14534 times

tags: Geen

Instructies

Richt en schiet de bubbels met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...