Bola spel

Bola spel


Bola spelBola spel is een uitdagend en leuk puzzel spelletje. Net zoals vele andere puzzel spelletjes vandaag de dag ga je ook in bola spel combinaties maken. Het speelveld is echter wel anders verdeeld. Zo liggen de ballen op een manier waardoor ze diagonaal vallen. Elke bal heeft een eigen symbool en je probeert natuurlijk alleen combinaties te maken met dezelfde symbolen. Een combinatie moet bestaan uit minimaal 3 ballen met hetzelfde symbool. Wanneer je zo een combinatie maakt verdwijnt deze van het speelveld en levert je punten op. Echter gaat het niet zo zeer om punten, maar meer om het aantal ballen dat je weg speelt. Onderaan op het scherm kun je zien hoeveel ballen je in de huidige level moet wegspelen om door te kunnen. Lukt dat niet binnen de tijd dan ben je af. Verder ben je ook beperkt met je aantal zetten. Ook deze kun je onderaan op het scherm terugvinden. Gebruik dus slimme zetten om zoveel mogelijk combinaties tegelijk te maken. Tijdens het wegspelen van een combinatie staat de tijd even stil. Gebruik dat in je voordeel om zoveel mogelijk tijd te winnen.

Bola spel

Instructies

Gebruik je muis voor dit puzzel spelletje.

0

Spel omschrijving

Bola spel

Bola spel is een uitdagend en leuk puzzel spelletje. Net zoals vele andere puzzel spelletjes vandaag de dag ga je ook in bola spel combinaties maken. Het speelveld is echter wel anders verdeeld. Zo liggen de ballen op een manier waardoor ze diagonaal vallen. Elke bal heeft een eigen symbool en je probeert natuurlijk alleen combinaties te maken met dezelfde symbolen. Een combinatie moet bestaan uit minimaal 3 ballen met hetzelfde symbool. Wanneer je zo een combinatie maakt verdwijnt deze van het speelveld en levert je punten op. Echter gaat het niet zo zeer om punten, maar meer om het aantal ballen dat je weg speelt. Onderaan op het scherm kun je zien hoeveel ballen je in de huidige level moet wegspelen om door te kunnen. Lukt dat niet binnen de tijd dan ben je af. Verder ben je ook beperkt met je aantal zetten. Ook deze kun je onderaan op het scherm terugvinden. Gebruik dus slimme zetten om zoveel mogelijk combinaties tegelijk te maken. Tijdens het wegspelen van een combinatie staat de tijd even stil. Gebruik dat in je voordeel om zoveel mogelijk tijd te winnen.

Bola spel

2015-11-13

Categorie: Puzzel spelletjes

Played 2191 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit puzzel spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...