Vlinderspel

Vlinderspel


VlinderspelHet vlinderspel is een erg leuk en uniek puzzelspelletje. Je begint het spelletje met een speelveld vol vlinders. Elke vlinder ligt op zijn plek in een vlakje op het speelveld. Je gaat proberen om combinaties te maken met deze vlinders. Je zoekt 2 vlinders die exact hetzelfde zijn en klik op beide om ze weg te spelen. Er zijn echter wel een paar regels waar je je aan dient te houden. Zo moeten beide vlinders te verbinden zijn met een lijn die niet meer dan 2 hoeken heeft. Wanneer je een combinatie maakt zal deze lijn ook zichtbaar worden. Je kunt dus vlinders wegspelen die op dezelfde buitenste rij zitten of vlinders die zich exact naast elkaar bevinden. De denkbeeldige lijn mag ook niet over andere vlinders heen gaan. Je speelt het spelletje dus als het ware van buitenaf naar binnen in. Verder kun je gebruik maken van de tips knop die je bovenaan op het scherm kunt vinden. Wanneer je hier op klikt laat de computer zien welke combinatie je kunt wegspelen. Je krijgt maximaal 3 tips voor elke level. Ook heb je 3 mogelijkheden om alle vlinders op een andere positie te herpositioneren. Vlindervreugde is een lastig spel, de tijd is beperkt dus het is een race tegen de klok. Wil je opnieuw beginnen dan klik je gewoon op reset. Bovenaan op het scherm vind je ook een tijdsbalk en het aantal punten.

Vlinderspel

Instructies

Gebruik je muis voor dit puzzel spelletje.

0

Spel omschrijving

Vlinderspel

Het vlinderspel is een erg leuk en uniek puzzelspelletje. Je begint het spelletje met een speelveld vol vlinders. Elke vlinder ligt op zijn plek in een vlakje op het speelveld. Je gaat proberen om combinaties te maken met deze vlinders. Je zoekt 2 vlinders die exact hetzelfde zijn en klik op beide om ze weg te spelen. Er zijn echter wel een paar regels waar je je aan dient te houden. Zo moeten beide vlinders te verbinden zijn met een lijn die niet meer dan 2 hoeken heeft. Wanneer je een combinatie maakt zal deze lijn ook zichtbaar worden. Je kunt dus vlinders wegspelen die op dezelfde buitenste rij zitten of vlinders die zich exact naast elkaar bevinden. De denkbeeldige lijn mag ook niet over andere vlinders heen gaan. Je speelt het spelletje dus als het ware van buitenaf naar binnen in. Verder kun je gebruik maken van de tips knop die je bovenaan op het scherm kunt vinden. Wanneer je hier op klikt laat de computer zien welke combinatie je kunt wegspelen. Je krijgt maximaal 3 tips voor elke level. Ook heb je 3 mogelijkheden om alle vlinders op een andere positie te herpositioneren. Vlindervreugde is een lastig spel, de tijd is beperkt dus het is een race tegen de klok. Wil je opnieuw beginnen dan klik je gewoon op reset. Bovenaan op het scherm vind je ook een tijdsbalk en het aantal punten.

Vlinderspel

2015-01-12

Categorie: Puzzel spelletjes

Played 73924 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit puzzel spelletje.

Opmerkingen (1)

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...