Rodent racer

Rodent racer


Rodent racerRodent racer is een leuk en simpel race spelletje. In dit spel bestuur je een muis in zijn auto. Je gaat elke keer in je eentje naar de finish racen. Onderweg liggen er allerlei obstakels zoals lego blokken waar je overheen moet. Door naar achteren te leunen kun je de voorwielen omhoog gooien en zo over de obstakels heenrijden. Je moet daarbij oppassen dat je de auto niet te vaak raakt. Te veel schade betekent namelijk dat je af bent en opnieuw moet beginnen. Voor elke level heb je een tijdslimiet en je moet de finish zien te bereiken voordat die tijd om is. Lukt dat niet dan moet je het opnieuw proberen. Lukt het wel dan mag je door naar de volgende level. Je kunt onderweg ook voorwerpen gaan sparen die je extra punten opleveren. Dus zin in een simpel maar leuk race spelletje? Speel dan nu rodent racer.

Rodent racer

Instructies

Race met de pijltjestoetsen.

0

Spel omschrijving

Rodent racer

Rodent racer is een leuk en simpel race spelletje. In dit spel bestuur je een muis in zijn auto. Je gaat elke keer in je eentje naar de finish racen. Onderweg liggen er allerlei obstakels zoals lego blokken waar je overheen moet. Door naar achteren te leunen kun je de voorwielen omhoog gooien en zo over de obstakels heenrijden. Je moet daarbij oppassen dat je de auto niet te vaak raakt. Te veel schade betekent namelijk dat je af bent en opnieuw moet beginnen. Voor elke level heb je een tijdslimiet en je moet de finish zien te bereiken voordat die tijd om is. Lukt dat niet dan moet je het opnieuw proberen. Lukt het wel dan mag je door naar de volgende level. Je kunt onderweg ook voorwerpen gaan sparen die je extra punten opleveren. Dus zin in een simpel maar leuk race spelletje? Speel dan nu rodent racer.

Rodent racer

2015-11-17

Categorie: Race spelletjes

Played 1596 times

tags: Geen

Instructies

Race met de pijltjestoetsen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...