Tafels oefenen schieten

Tafels oefenen schieten


Tafels oefenen schietenZoek jij een leuk spelletje om je tafels te oefenen? Dan is tafels oefenen schieten zeker een spel dat je moet spelen. In dit spelletje kun je niet kiezen welke tafels je gaat oefenen, want je gaat namelijk een mix van alle tafel oefenen. De tafels die erin voorkomen zijn de tafels van 1 tot en met 12. Wanneer je er klaar voor bent kun je beginnen. Je krijgt 1 minuut de tijd om zo veel mogelijk sommen te beantwoorden. Elke keer krijg je een som te zien onderaan op het scherm. Je krijgt dan ook 4 schietschijven te zien met op elk schietschijf een antwoord. Er is natuurlijk maar 1 antwoord goed. De anderen zijn allemaal fout. Je moet vervolgens op het juiste antwoord richten en schieten. Wanneer je het goed hebt krijg je 1 punt erbij. Heb je het antwoord fout dan verlies je 1 punt en moet je nog steeds het goede antwoord neerschieten. Als je (uiteindelijk) het goede antwoord hebt geschoten kun je door naar de volgende som. Wanneer je minuut om is krijg je te zien hoeveel antwoorden je er goed en hoeveel je er fout had.

Tafels oefenen schieten

Instructies

Richt en schiet met je muis.

0

Spel omschrijving

Tafels oefenen schieten

Zoek jij een leuk spelletje om je tafels te oefenen? Dan is tafels oefenen schieten zeker een spel dat je moet spelen. In dit spelletje kun je niet kiezen welke tafels je gaat oefenen, want je gaat namelijk een mix van alle tafel oefenen. De tafels die erin voorkomen zijn de tafels van 1 tot en met 12. Wanneer je er klaar voor bent kun je beginnen. Je krijgt 1 minuut de tijd om zo veel mogelijk sommen te beantwoorden. Elke keer krijg je een som te zien onderaan op het scherm. Je krijgt dan ook 4 schietschijven te zien met op elk schietschijf een antwoord. Er is natuurlijk maar 1 antwoord goed. De anderen zijn allemaal fout. Je moet vervolgens op het juiste antwoord richten en schieten. Wanneer je het goed hebt krijg je 1 punt erbij. Heb je het antwoord fout dan verlies je 1 punt en moet je nog steeds het goede antwoord neerschieten. Als je (uiteindelijk) het goede antwoord hebt geschoten kun je door naar de volgende som. Wanneer je minuut om is krijg je te zien hoeveel antwoorden je er goed en hoeveel je er fout had.

Tafels oefenen schieten

2013-11-19

Categorie: Rekenspelletjes

Played 2242 times

tags: Geen

Instructies

Richt en schiet met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...