Wiskunde tanks

Wiskunde tanks


Wiskunde tanksWiskunde tanks is een erg leuke educatief spelletje. In dit spelletje ga je rekensommen op een enorm leuke en unieke manier oefenen. Je bestuurt een kleine tank en probeert andere vijandelijke tanks uit te schakelen. Dit doe je door op ze te schieten. Wanneer je een tank raakt krijg je een rekensom te zien. Voor elke rekensom krijg je een paar seconden. Lukt het je om het juiste antwoord op tijd in te vullen dan is de vijand uitgeschakeld. Lukt het echter niet om de rekensom op te lossen dan ben telt je schot niet en blijft de vijand overeind. Je moet wel oppassen, want de vijanden schieten namelijk terug. Wanneer je 3 keer geraakt wordt ben je af en moet je opnieuw beginnen. Als je het lang genoeg overleeft dan komen er grotere vijandelijke tanks. Bij deze horen moeilijkere sommen dus let goed op welke tanks je uitschakelt dan weet je wat je kunt verwachten. Dus heb je zin om rekensommen op een leuke manier te oefenen? Speel dan nu wiskunde tanks en schakel alle tanks uit en gebruik je hoofd.

Wiskunde tanks

Instructies

Speel wiskunde tanks met je toetsenbord.

0

Spel omschrijving

Wiskunde tanks

Wiskunde tanks is een erg leuke educatief spelletje. In dit spelletje ga je rekensommen op een enorm leuke en unieke manier oefenen. Je bestuurt een kleine tank en probeert andere vijandelijke tanks uit te schakelen. Dit doe je door op ze te schieten. Wanneer je een tank raakt krijg je een rekensom te zien. Voor elke rekensom krijg je een paar seconden. Lukt het je om het juiste antwoord op tijd in te vullen dan is de vijand uitgeschakeld. Lukt het echter niet om de rekensom op te lossen dan ben telt je schot niet en blijft de vijand overeind. Je moet wel oppassen, want de vijanden schieten namelijk terug. Wanneer je 3 keer geraakt wordt ben je af en moet je opnieuw beginnen. Als je het lang genoeg overleeft dan komen er grotere vijandelijke tanks. Bij deze horen moeilijkere sommen dus let goed op welke tanks je uitschakelt dan weet je wat je kunt verwachten. Dus heb je zin om rekensommen op een leuke manier te oefenen? Speel dan nu wiskunde tanks en schakel alle tanks uit en gebruik je hoofd.

Wiskunde tanks

2014-02-08

Categorie: Rekenspelletjes

Played 2901 times

tags: Geen

Instructies

Speel wiskunde tanks met je toetsenbord.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...