Pieten klimtraining

Pieten klimtraining


Pieten klimtrainingPieten moeten natuurlijk wel kunnen klimmen om pakjes door de schoorstenen te brengen. Daarom ga je in dit leuke sinterklaas spelletje de pieten helpen om te trainen. Je begint onderaan het gebouw en helpt de piet om helemaal naar boven te klimmen. Dit doe je door een haak te gooien op iets waar het kan blijven haken. Vervolgens kan de piet dan klimmen. Je kunt de haak alleen vast maken aan iets met genoeg grip en ruimte zoals een wasrek. Eerst richt je dan bepaal je de kracht van de worp. Als je het goed doet zal de piet zichzelf optrekken. Gooi je mis dan zal de piet vallen en weer onderaan beginnen. De piet heeft gelukkig wel een parachute voor de veiligheid. Het is belangrijk dat je op het dak bent voordat de tijd om is. Je kunt de tijd links op het scherm zien tikken. Wanneer de timer op 0 is het afgelopen. Verder krijg je punten voor elke sprong die je maakt. Dus ga jij de pieten helpen om te trainen met het klimmen voor pakjesavond? Speel dan nu pieten klimtraining!

Pieten klimtraining

Instructies

Speel pieten klimtraining met je muis.

0

Spel omschrijving

Pieten klimtraining

Pieten moeten natuurlijk wel kunnen klimmen om pakjes door de schoorstenen te brengen. Daarom ga je in dit leuke sinterklaas spelletje de pieten helpen om te trainen. Je begint onderaan het gebouw en helpt de piet om helemaal naar boven te klimmen. Dit doe je door een haak te gooien op iets waar het kan blijven haken. Vervolgens kan de piet dan klimmen. Je kunt de haak alleen vast maken aan iets met genoeg grip en ruimte zoals een wasrek. Eerst richt je dan bepaal je de kracht van de worp. Als je het goed doet zal de piet zichzelf optrekken. Gooi je mis dan zal de piet vallen en weer onderaan beginnen. De piet heeft gelukkig wel een parachute voor de veiligheid. Het is belangrijk dat je op het dak bent voordat de tijd om is. Je kunt de tijd links op het scherm zien tikken. Wanneer de timer op 0 is het afgelopen. Verder krijg je punten voor elke sprong die je maakt. Dus ga jij de pieten helpen om te trainen met het klimmen voor pakjesavond? Speel dan nu pieten klimtraining!

Pieten klimtraining

2013-11-13

Played 3963 times

tags: Geen

Instructies

Speel pieten klimtraining met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...