Raad het woord Sinterklaas

Raad het woord Sinterklaas


Raad het woord SinterklaasRaad het woord sinterklaas is een puzzel spelletje. Je kent raad het woord vast al wel. Het spelletje lijkt erg veel op galgje. Je kiest letters om erachter te komen welk woord er staat. Wanneer je op een letter klikt en deze voorkomt in het wordt dan zal deze op de juiste plekken tevoorschijn komen. Komt de letter niet voor in het woord dan verlies je een leven. In dit spelletje kleuren een paar blokjes op de achtergrond wit. Als het scherm volledig wit is ben je af en moet je het opnieuw proberen. Lukt het je wel om het woord te raden dan kun je door naar de volgende. Alle worden in dit spelletje hebben met sinterklaas te maken. Het kunnen makkelijke woorden zijn zoals pepernoten, zwarte piet, surprises. Maar ook moeilijke woorden aan welke je minder snel zult denken komen in dit spelletje voor. Dus heb je zin in een leuk woordspelletje met een sinterklaas thema? Speel dan nu raad het woord sinterklaas op gratispelletjes.nl.

Raad het woord Sinterklaas

Instructies

Gebruik je muis om op de letters te klikken.

0

Spel omschrijving

Raad het woord Sinterklaas

Raad het woord sinterklaas is een puzzel spelletje. Je kent raad het woord vast al wel. Het spelletje lijkt erg veel op galgje. Je kiest letters om erachter te komen welk woord er staat. Wanneer je op een letter klikt en deze voorkomt in het wordt dan zal deze op de juiste plekken tevoorschijn komen. Komt de letter niet voor in het woord dan verlies je een leven. In dit spelletje kleuren een paar blokjes op de achtergrond wit. Als het scherm volledig wit is ben je af en moet je het opnieuw proberen. Lukt het je wel om het woord te raden dan kun je door naar de volgende. Alle worden in dit spelletje hebben met sinterklaas te maken. Het kunnen makkelijke woorden zijn zoals pepernoten, zwarte piet, surprises. Maar ook moeilijke woorden aan welke je minder snel zult denken komen in dit spelletje voor. Dus heb je zin in een leuk woordspelletje met een sinterklaas thema? Speel dan nu raad het woord sinterklaas op gratispelletjes.nl.

Raad het woord Sinterklaas

2014-11-24

Played 4723 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om op de letters te klikken.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...