9 Ball pool

9 Ball pool


9 Ball poolEr zijn vele verschillende pool en biljart spelletjes. In weinig spellen kun je de 9-bal variant spelen. Dat is in dit spelletje anders. Je kunt namelijk alleen de 9-bal variant spelen. Net als andere pool spelletjes probeer je alle ballen in de pockets te schieten met je pool stok. Alleen heb je in tegenstelling tot 8 bal pool geen kleuren die de onderscheid maken. Je probeert net als de tegenstander alle ballen van 1 tot en met 9 in de volgorde te potten. Wanneer je de verkeerde bal pot verlies je de beurt. Degene die de meeste ballen erin krijgt wint. In dit spel ga je in een toernooi spelen. Je begint met 16 spelers en probeert uiteindelijk de finale te winnen. In de eerste paar potjes kun je gebruik maken van de hulplijnen, maar naarmate je verder komt zullen deze verdwijnen. Dit maakt het spelletje moeilijker en uitdagender. Heb jij het in je om de finale te winnen in deze leuke variant van poolen?

9 Ball pool

Instructies

Gebruik je muis voor dit pool spelletje.

0

Spel omschrijving

9 Ball pool

Er zijn vele verschillende pool en biljart spelletjes. In weinig spellen kun je de 9-bal variant spelen. Dat is in dit spelletje anders. Je kunt namelijk alleen de 9-bal variant spelen. Net als andere pool spelletjes probeer je alle ballen in de pockets te schieten met je pool stok. Alleen heb je in tegenstelling tot 8 bal pool geen kleuren die de onderscheid maken. Je probeert net als de tegenstander alle ballen van 1 tot en met 9 in de volgorde te potten. Wanneer je de verkeerde bal pot verlies je de beurt. Degene die de meeste ballen erin krijgt wint. In dit spel ga je in een toernooi spelen. Je begint met 16 spelers en probeert uiteindelijk de finale te winnen. In de eerste paar potjes kun je gebruik maken van de hulplijnen, maar naarmate je verder komt zullen deze verdwijnen. Dit maakt het spelletje moeilijker en uitdagender. Heb jij het in je om de finale te winnen in deze leuke variant van poolen?

9 Ball pool

2015-11-13

Categorie: Sport spelletjes

Played 2101 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit pool spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...