Power tafeltennis

Power tafeltennis


Power tafeltennisIn dit toffe tafeltennis spelletje ga je dus tafeltennissen. Je speelt tegen de computer en probeert natuurlijk alle wedstrijden te winnen. Bij tafeltennis is het de bedoeling om een wit pingpong balletje naar de helft van de tegenstander te slaan. De tegenstander slaat hierop natuurlijk terug. Wanneer je de bal mist of naast de tafel slaat krijgt de tegenstander een punt en andersom dus ook. Degene die als eerst 11 punten heeft wint de wedstrijd. In dit spelletje ga je automatisch door naar de volgende level of je nou wint of verliest. De levels worden wel steeds moeilijker, omdat de tegenstanders beter worden. Je moet dus goed je best blijven doen om te winnen. Door je linkermuisknop ingedrukt te houden kun je de kracht van je slag bepalen. Wanneer je te zacht slaat is het makkelijk voor de tegenstander om de bal terug te slaan, maar sla je weer te hard dan kan de bal over de tafel heen gaan. Je moet dus een middenweg vinden, maar dat komt wel met een beetje oefening. Dus word jij de nieuwe tafeltennis kampioen? Speel dan nu power tafeltennis op gratisspelletjes.nl.

Power tafeltennis

Instructies

Speel power tafeltennis met je muis.

0

Spel omschrijving

Power tafeltennis

In dit toffe tafeltennis spelletje ga je dus tafeltennissen. Je speelt tegen de computer en probeert natuurlijk alle wedstrijden te winnen. Bij tafeltennis is het de bedoeling om een wit pingpong balletje naar de helft van de tegenstander te slaan. De tegenstander slaat hierop natuurlijk terug. Wanneer je de bal mist of naast de tafel slaat krijgt de tegenstander een punt en andersom dus ook. Degene die als eerst 11 punten heeft wint de wedstrijd. In dit spelletje ga je automatisch door naar de volgende level of je nou wint of verliest. De levels worden wel steeds moeilijker, omdat de tegenstanders beter worden. Je moet dus goed je best blijven doen om te winnen. Door je linkermuisknop ingedrukt te houden kun je de kracht van je slag bepalen. Wanneer je te zacht slaat is het makkelijk voor de tegenstander om de bal terug te slaan, maar sla je weer te hard dan kan de bal over de tafel heen gaan. Je moet dus een middenweg vinden, maar dat komt wel met een beetje oefening. Dus word jij de nieuwe tafeltennis kampioen? Speel dan nu power tafeltennis op gratisspelletjes.nl.

Power tafeltennis

2014-09-20

Categorie: Sport spelletjes

Played 2305 times

tags: Geen

Instructies

Speel power tafeltennis met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...