Ski simulator

Ski simulator


Ski simulatorSki simulator is een erg leuk ski spelletje. Je gaat in dit spelletje dus skiën vanaf verschillende pistes. Het doel is om zo veel mogelijk punten te verdienen door trucs uit te halen. Je kunt bijvoorbeeld een front flip doen of een back flip. Hier krijg je dan punten voor. Je moet wel goed landen en niet crashen anders telt de truc niet mee. Bovenaan op het scherm kun je in de gaten houden hoeveel punten je al hebt. Verder vind je er ook hoeveel punten je minimaal moet verdienen om de level te halen. Dit moet je natuurlijk wel doen voordat de tijd om is. Je krijgt in elke level namelijk te maken met een tijdslimiet. Deze kun je rechtsboven op het scherm zien tikken. Als de teller op 0 staat moet je minimaal het aantal punten hebben gehaald om door te kunnen naar de volgende level. Is dit niet het geval dan moet je het helaas nog eens proberen. In totaal heb je 5 toffe levels en ze worden steeds moeilijker dus doe je best. Ski van de piste en haal vette trucs uit in dit leuke spel.

Ski simulator

Instructies

Beweeg en draai met de pijltjestoetsen.

0

Spel omschrijving

Ski simulator

Ski simulator is een erg leuk ski spelletje. Je gaat in dit spelletje dus skiën vanaf verschillende pistes. Het doel is om zo veel mogelijk punten te verdienen door trucs uit te halen. Je kunt bijvoorbeeld een front flip doen of een back flip. Hier krijg je dan punten voor. Je moet wel goed landen en niet crashen anders telt de truc niet mee. Bovenaan op het scherm kun je in de gaten houden hoeveel punten je al hebt. Verder vind je er ook hoeveel punten je minimaal moet verdienen om de level te halen. Dit moet je natuurlijk wel doen voordat de tijd om is. Je krijgt in elke level namelijk te maken met een tijdslimiet. Deze kun je rechtsboven op het scherm zien tikken. Als de teller op 0 staat moet je minimaal het aantal punten hebben gehaald om door te kunnen naar de volgende level. Is dit niet het geval dan moet je het helaas nog eens proberen. In totaal heb je 5 toffe levels en ze worden steeds moeilijker dus doe je best. Ski van de piste en haal vette trucs uit in dit leuke spel.

Ski simulator

2014-03-17

Categorie: Sport spelletjes

Played 1730 times

tags: Geen

Instructies

Beweeg en draai met de pijltjestoetsen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...