Verf oorlog

Verf oorlog


Verf oorlogVerf oorlog is een geinig en leuk spelletje. In verf oorlog bestuur je een gele ronde poppetje. Met deze probeer je de andere oranje gekleurde poppetjes te verpletteren. Dit doe je door keihard tegen ze aan te komen. Je kunt je personage besturen door met je muis een richting en de kracht te bepalen. Vervolgens schiet je gele poppetje die kant op. Kom je dan tegen een oranje personage aan dan verplettert deze. Het doel van elke level is om alle oranje poppetjes te verpletteren. Blijft er 1 over dan kun je niet door naar de volgende level. Je krijgt ook een beperkt aantal pogingen. Zijn je pogingen allemaal gebruikt dan ben je af en moet je opnieuw beginnen. De levels worden steeds uitdagender en je zult al gauw merken dat je bijzonder creatief moet zijn om met een beperkt aantal pogingen alle oranje poppetjes te raken.

Verf oorlog

Instructies

Gebruik je muis om te richten.

0

Spel omschrijving

Verf oorlog

Verf oorlog is een geinig en leuk spelletje. In verf oorlog bestuur je een gele ronde poppetje. Met deze probeer je de andere oranje gekleurde poppetjes te verpletteren. Dit doe je door keihard tegen ze aan te komen. Je kunt je personage besturen door met je muis een richting en de kracht te bepalen. Vervolgens schiet je gele poppetje die kant op. Kom je dan tegen een oranje personage aan dan verplettert deze. Het doel van elke level is om alle oranje poppetjes te verpletteren. Blijft er 1 over dan kun je niet door naar de volgende level. Je krijgt ook een beperkt aantal pogingen. Zijn je pogingen allemaal gebruikt dan ben je af en moet je opnieuw beginnen. De levels worden steeds uitdagender en je zult al gauw merken dat je bijzonder creatief moet zijn om met een beperkt aantal pogingen alle oranje poppetjes te raken.

Verf oorlog

2015-11-17

Categorie: Vecht spelletjes

Played 1703 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om te richten.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...