Dkicker 2

Dkicker 2


Dkicker 2Dkicker 2 is een erg leuk voetbal spelletje. In dit spelletje ga je deelnemen aan een voetbal cup. Je probeert natuurlijk kampioen te worden, maar voordat je daar bent moet je een heleboel landen verslaan. Voor je begint kun je een land kiezen waarmee je gaat spelen. Je kunt dan gelijk beginnen aan je eerste wedstrijd. In elke wedstrijd krijg je 5 pogingen om te scoren. Hoeveel je er moet scoren hangt van de ronde af. Zo hoef je in de eerste ronde maar 2 van de 5 doelpunten te maken om door te kunnen. Je krijgt steeds een voorzet en probeert deze met een volley erin te schieten. Het kan ook gebeuren dat de voorzet erg hoog aankomt waardoor je moet koppen. Nadat de bal op de grond is gekomen kun je deze niet meer schieten. Het moet dus echt een schot uit de lucht zijn. Lukt het je niet om genoeg doelpunten te maken dan ben je af en moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Dus ben jij goed genoeg om alle wedstrijden te winnen en de kampioen te worden? Speel nu dkicker 2 en scoor die ballen!

Dkicker 2

Instructies

Klik met je muis om te trappen of te koppen.

0

Spel omschrijving

Dkicker 2

Dkicker 2 is een erg leuk voetbal spelletje. In dit spelletje ga je deelnemen aan een voetbal cup. Je probeert natuurlijk kampioen te worden, maar voordat je daar bent moet je een heleboel landen verslaan. Voor je begint kun je een land kiezen waarmee je gaat spelen. Je kunt dan gelijk beginnen aan je eerste wedstrijd. In elke wedstrijd krijg je 5 pogingen om te scoren. Hoeveel je er moet scoren hangt van de ronde af. Zo hoef je in de eerste ronde maar 2 van de 5 doelpunten te maken om door te kunnen. Je krijgt steeds een voorzet en probeert deze met een volley erin te schieten. Het kan ook gebeuren dat de voorzet erg hoog aankomt waardoor je moet koppen. Nadat de bal op de grond is gekomen kun je deze niet meer schieten. Het moet dus echt een schot uit de lucht zijn. Lukt het je niet om genoeg doelpunten te maken dan ben je af en moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Dus ben jij goed genoeg om alle wedstrijden te winnen en de kampioen te worden? Speel nu dkicker 2 en scoor die ballen!

Dkicker 2

2014-05-08

Played 2002 times

tags: Geen

Instructies

Klik met je muis om te trappen of te koppen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...