Italiaanse voetbalkeeper

Italiaanse voetbalkeeper


Italiaanse voetbalkeeperIn dit leuke voetbal spelletje ga je als keeper aan de slag. Je komt dus niet aan het voetballen toe, maar je gaat juist penalty's proberen te stoppen. Je speelt in de Italiaanse competitie dus alleen met Italiaanse clubs. Voor je echt begint aan de kampioenschap speel je 1 oefenwedstrijd. Zo kun je een beetje leren hoe het spelletje werkt. Vervolgens begin je gelijk aan de 8e finale. De tegenstander schiet in totaal 9 keer op doel en natuurlijk probeer je ze allemaal tegen te houden. Het is niet erg als je ze niet allemaal weet tegen te houden zolang je uiteindelijk maar meer punten hebt dan de tegenstander. Je tegenstander krijgt elke keer een punt als hij scoort. Jij krijgt een punt wanneer je 3 schoten achter elkaar stopt. Het is dus een stuk moeilijker voor jou om een punt te krijgen. Wanneer je met meer punten eindigt kun je door naar de volgende ronde. Uiteindelijk probeer je de finale te winnen die wel een stuk moeilijker is dan de wedstrijden daarvoor. Dus word jij de beste keeper van de Italiaanse voetbal competitie?

Italiaanse voetbalkeeper

Instructies

Gebruik je muis om te keepen.

0

Spel omschrijving

Italiaanse voetbalkeeper

In dit leuke voetbal spelletje ga je als keeper aan de slag. Je komt dus niet aan het voetballen toe, maar je gaat juist penalty's proberen te stoppen. Je speelt in de Italiaanse competitie dus alleen met Italiaanse clubs. Voor je echt begint aan de kampioenschap speel je 1 oefenwedstrijd. Zo kun je een beetje leren hoe het spelletje werkt. Vervolgens begin je gelijk aan de 8e finale. De tegenstander schiet in totaal 9 keer op doel en natuurlijk probeer je ze allemaal tegen te houden. Het is niet erg als je ze niet allemaal weet tegen te houden zolang je uiteindelijk maar meer punten hebt dan de tegenstander. Je tegenstander krijgt elke keer een punt als hij scoort. Jij krijgt een punt wanneer je 3 schoten achter elkaar stopt. Het is dus een stuk moeilijker voor jou om een punt te krijgen. Wanneer je met meer punten eindigt kun je door naar de volgende ronde. Uiteindelijk probeer je de finale te winnen die wel een stuk moeilijker is dan de wedstrijden daarvoor. Dus word jij de beste keeper van de Italiaanse voetbal competitie?

Italiaanse voetbalkeeper

2014-09-29

Played 2472 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om te keepen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...