Penalty cup 2014

Penalty cup 2014


Penalty cup 2014Penalty cup 2014 is een leuk voetbal spelletje. In dit spelletje ga je penalty's nemen in de wereldkampioenschap. Voor je begint kun je een land kiezen waarmee je gaat spelen. Je kunt al gelijk zien tegen welke andere landen je moet spelen, omdat de poules al ingedeeld zijn. Na het kiezen van je land kun je gelijk aan de slag. Je begint met het nemen van een penalty. Dit is heel gemakkelijk, want je hoeft alleen de richting van de bal te bepalen. Vervolgens bepaal je de hoogte van je schot en tenslotte nog de kracht van je schot. Wanneer de bal erin gaat krijg je 1 punt en als de keeper het tegenhoudt dan krijg je natuurlijk geen punten. Vervolgens ga jij keepen en gaat de tegenstander schieten. Je krijgt net voordat de tegenstander schiet te zien waar de bal naar toe gaat je moet dan snel die kant op duiken. Als de bal erin gaat dan krijgt de tegenstander 1 punt. Houd jij de bal tegen dan krijgt de tegenstander geen punten. Degene met de meeste punten wint en gaat door naar de volgende ronde.

Penalty cup 2014

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

0

Spel omschrijving

Penalty cup 2014

Penalty cup 2014 is een leuk voetbal spelletje. In dit spelletje ga je penalty's nemen in de wereldkampioenschap. Voor je begint kun je een land kiezen waarmee je gaat spelen. Je kunt al gelijk zien tegen welke andere landen je moet spelen, omdat de poules al ingedeeld zijn. Na het kiezen van je land kun je gelijk aan de slag. Je begint met het nemen van een penalty. Dit is heel gemakkelijk, want je hoeft alleen de richting van de bal te bepalen. Vervolgens bepaal je de hoogte van je schot en tenslotte nog de kracht van je schot. Wanneer de bal erin gaat krijg je 1 punt en als de keeper het tegenhoudt dan krijg je natuurlijk geen punten. Vervolgens ga jij keepen en gaat de tegenstander schieten. Je krijgt net voordat de tegenstander schiet te zien waar de bal naar toe gaat je moet dan snel die kant op duiken. Als de bal erin gaat dan krijgt de tegenstander 1 punt. Houd jij de bal tegen dan krijgt de tegenstander geen punten. Degene met de meeste punten wint en gaat door naar de volgende ronde.

Penalty cup 2014

2014-06-21

Played 2534 times

tags: Geen

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...