Penalty knallen

Penalty knallen


Penalty knallenPenalty knallen is een erg simpel, maar leuk voetbal spelletje. Zoals de titel al aangeeft ga je in dit spelletje penalty's schieten. Je kunt gelijk beginnen en hoeft dus niks vooraf te kiezen zoals in sommige voetbal spellen. Je mag 10 keer schieten en natuurlijk probeer je zo veel mogelijk te scoren. Het schieten op doel is ook best makkelijk. Je kiest een richting en vervolgens wacht je totdat de pijl in de krachtmeter op zijn best staat. Hoe harder je schiet des te meer kans je hebt om te scoren. Wanneer je namelijk te zacht schiet is het makkelijk voor de keeper om de bal tegen te houden. Na 10 schoten kun je zien hoeveel je hebt gescoord. Je kunt er dan voor kiezen om het spelletje nog een keer te spelen zodat je een betere record kan neerzetten. Kortom penalty knallen is erg simpel, maar enorm leuk vooral als je houdt van penalty's nemen. Dus speel penalty knallen en vele andere voetbal spelletjes nu op gratisspelletjes.nl.

Penalty knallen

Instructies

Speel penalty knallen met je muis.

0

Spel omschrijving

Penalty knallen

Penalty knallen is een erg simpel, maar leuk voetbal spelletje. Zoals de titel al aangeeft ga je in dit spelletje penalty's schieten. Je kunt gelijk beginnen en hoeft dus niks vooraf te kiezen zoals in sommige voetbal spellen. Je mag 10 keer schieten en natuurlijk probeer je zo veel mogelijk te scoren. Het schieten op doel is ook best makkelijk. Je kiest een richting en vervolgens wacht je totdat de pijl in de krachtmeter op zijn best staat. Hoe harder je schiet des te meer kans je hebt om te scoren. Wanneer je namelijk te zacht schiet is het makkelijk voor de keeper om de bal tegen te houden. Na 10 schoten kun je zien hoeveel je hebt gescoord. Je kunt er dan voor kiezen om het spelletje nog een keer te spelen zodat je een betere record kan neerzetten. Kortom penalty knallen is erg simpel, maar enorm leuk vooral als je houdt van penalty's nemen. Dus speel penalty knallen en vele andere voetbal spelletjes nu op gratisspelletjes.nl.

Penalty knallen

2014-09-16

Played 2611 times

tags: Geen

Instructies

Speel penalty knallen met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...