Voetbal hoofden 2014

Voetbal hoofden 2014


Voetbal hoofden 2014Echte liefhebbers van voetbal spelletjes kennen de voetbal hoofden spellen wel. In dit spelletje ga je alweer een nieuwe deel van de voetbal hoofden spelen. In dit spel ga je in de Spaanse competitie spelen. Voor je begint kun je elke club uit die competitie kiezen. Vervolgens kun je gelijk beginnen aan je eerste wedstrijd. Je bestuurt 1 speler met een groot hoofd en 1 voet. Je kunt dus zowel koppen als schieten. Je gaat niet echt een voetbal wedstrijd spelen, maar het lijkt meer op doelen. Je mag namelijk niet op de helft van je tegenstander komen. Je probeert de bal dus vanaf jouw helft in het doel van de tegenstander te krijgen. Dit kun je doen door te schieten of te koppen. Wanneer je een doelpunt maakt krijg de tegenstander de bal en natuurlijk andersom. Als de tegenstander bij jou scoort krijg jij de bal. Als de tijd om is wint degene met de meeste doelpunten. Een gewonnen wedstrijd levert je 3 punten op. Na elke wedstrijd kun je kijken hoe je ervoor staat in de competitie. Dus ga jij kampioen 2014 worden in de Spaanse voetbal competitie?

Voetbal hoofden 2014

Instructies

Speel met de pijltjestoetsen op je toetsenbord.

0

Spel omschrijving

Voetbal hoofden 2014

Echte liefhebbers van voetbal spelletjes kennen de voetbal hoofden spellen wel. In dit spelletje ga je alweer een nieuwe deel van de voetbal hoofden spelen. In dit spel ga je in de Spaanse competitie spelen. Voor je begint kun je elke club uit die competitie kiezen. Vervolgens kun je gelijk beginnen aan je eerste wedstrijd. Je bestuurt 1 speler met een groot hoofd en 1 voet. Je kunt dus zowel koppen als schieten. Je gaat niet echt een voetbal wedstrijd spelen, maar het lijkt meer op doelen. Je mag namelijk niet op de helft van je tegenstander komen. Je probeert de bal dus vanaf jouw helft in het doel van de tegenstander te krijgen. Dit kun je doen door te schieten of te koppen. Wanneer je een doelpunt maakt krijg de tegenstander de bal en natuurlijk andersom. Als de tegenstander bij jou scoort krijg jij de bal. Als de tijd om is wint degene met de meeste doelpunten. Een gewonnen wedstrijd levert je 3 punten op. Na elke wedstrijd kun je kijken hoe je ervoor staat in de competitie. Dus ga jij kampioen 2014 worden in de Spaanse voetbal competitie?

Voetbal hoofden 2014

2014-05-06

Played 2519 times

tags: Geen

Instructies

Speel met de pijltjestoetsen op je toetsenbord.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...