Voetbal kampioenen 2016

Voetbal kampioenen 2016


Voetbal kampioenen 2016Voetbal kampioenen 2016 is een enorm uitgebreid en tof voetbal spelletje. In dit spelletje ga je een gehele kampioenschap naspelen. Voor je begint kun je zelf een eigen team maken. Je kiest de namen van al je spelers en je kunt het uiterlijk van elke speler aanpassen. Als je klaar bent kun je beginnen aan je grote debuut. Je gaat eerst kwalificatie wedstrijden spelen. Deze speel je op verschillende plekken in de wereld. Vervolgens kun je beginnen aan het echte kampioenschap. Het spelletje ziet er erg mooi uit en met het gejuich van het publiek is het spelletje super tof. Je speelt overigens met 5 spelers waarvan 1 keeper. Je kunt alle spelers zelf besturen, maar de computer wissel zelf tussen spellers. De speler die dichtbij de bal staat is de speler die je kunt besturen. Je kunt gewoon de bal overspelen en ook op doel schieten. Na elke wedstrijdhelft krijg je de statistieken te zijn zoals balbezit en precisie. Kortom een erg uitgebreid en leuk voetbal spelletje. Word jij de nieuwe voetbal kampioen van 2016? Bewijs het nu en speel voetbal kampioenen 2016 op gratisspelletjes.nl.

Voetbal kampioenen 2016

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Met de C en V toetsen kun je overspelen en schieten op doel!

0

Spel omschrijving

Voetbal kampioenen 2016

Voetbal kampioenen 2016 is een enorm uitgebreid en tof voetbal spelletje. In dit spelletje ga je een gehele kampioenschap naspelen. Voor je begint kun je zelf een eigen team maken. Je kiest de namen van al je spelers en je kunt het uiterlijk van elke speler aanpassen. Als je klaar bent kun je beginnen aan je grote debuut. Je gaat eerst kwalificatie wedstrijden spelen. Deze speel je op verschillende plekken in de wereld. Vervolgens kun je beginnen aan het echte kampioenschap. Het spelletje ziet er erg mooi uit en met het gejuich van het publiek is het spelletje super tof. Je speelt overigens met 5 spelers waarvan 1 keeper. Je kunt alle spelers zelf besturen, maar de computer wissel zelf tussen spellers. De speler die dichtbij de bal staat is de speler die je kunt besturen. Je kunt gewoon de bal overspelen en ook op doel schieten. Na elke wedstrijdhelft krijg je de statistieken te zijn zoals balbezit en precisie. Kortom een erg uitgebreid en leuk voetbal spelletje. Word jij de nieuwe voetbal kampioen van 2016? Bewijs het nu en speel voetbal kampioenen 2016 op gratisspelletjes.nl.

Voetbal kampioenen 2016

2014-09-15

Played 2250 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Met de C en V toetsen kun je overspelen en schieten op doel!

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...