voetbal ster

voetbal ster


voetbal sterIn dit voetbal spelletje ga je penalty's nemen en krijg je de kans om de voetbal ster uit te hangen. Je kunt al gelijk beginnen met het schieten op doel. Er staat natuurlijk een keeper in het doel die je ballen probeert tegen te houden. Je kunt zelf bepalen welke kant je op schiet. Op het scherm loopt een pijltje over een halve cirkel heen. Een klein deel van die halve cirkel is paars. Je wilt de pijl op die paarse gedeelte stoppen om perfect te schieten. Zit je er ver naast dan zul je de bal verkeerd raken en vaak ook het doel volledig missen. Ook moet je snel een hoek kiezen, want als je te lang op 1 plek blijft dan zal de keeper de bal makkelijk tegenhouden. Voor elk doelpunt dat je maakt krijg je punten. Deze kun je rechtsonder op het scherm terugvinden. Ook heb je een tijdslimiet dus je probeert zoveel mogelijk te scoren voordat de tijd om is.

voetbal ster

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

0

Spel omschrijving

voetbal ster

In dit voetbal spelletje ga je penalty's nemen en krijg je de kans om de voetbal ster uit te hangen. Je kunt al gelijk beginnen met het schieten op doel. Er staat natuurlijk een keeper in het doel die je ballen probeert tegen te houden. Je kunt zelf bepalen welke kant je op schiet. Op het scherm loopt een pijltje over een halve cirkel heen. Een klein deel van die halve cirkel is paars. Je wilt de pijl op die paarse gedeelte stoppen om perfect te schieten. Zit je er ver naast dan zul je de bal verkeerd raken en vaak ook het doel volledig missen. Ook moet je snel een hoek kiezen, want als je te lang op 1 plek blijft dan zal de keeper de bal makkelijk tegenhouden. Voor elk doelpunt dat je maakt krijg je punten. Deze kun je rechtsonder op het scherm terugvinden. Ook heb je een tijdslimiet dus je probeert zoveel mogelijk te scoren voordat de tijd om is.

voetbal ster

2015-11-17

Played 1824 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...