Voetbal striker spel

Voetbal striker spel


Voetbal striker spelVoetbal striker is een enorm leuk voetbal spelletje waarbij je 5 tegen 5 gaat spelen. Je speelt het spel tegen de computer. Voor je begint mag je zelf kiezen met welke land je speelt. Je kunt daarna gelijk beginnen met je 1e voetbalwedstrijd. Je bestuurt elke speler zelf en kunt ze 1 voor 1 besturen. Met de pijltjestoetsen ren je over het veld heen en probeer je langs de tegenstander te komen. Je kunt ook de bal naar een andere speler schieten en met die speler overnemen. Wanneer je in de buurt van het doel bent kun je ook op doel schieten. Na elke doelpunt krijg je een korte herhaling te zien. Elke wedstrijd bestaat uit 2 wedstrijdhelften van 45 minuten die in het echt elk een minuut duurt. Zodra de wedstrijd voorbij is kun je zien hoe de tegenstanders het hebben gedaan. Dus gaat het jou lukken om de kampioen te worden in dit toffe voetbal spelletje?

Voetbal striker spel

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Met de S toets schiet je en met de A toets kun je tikken naar een andere speler. Bij het verdedigen kun je met de S toets een sliding maken.

0

Spel omschrijving

Voetbal striker spel

Voetbal striker is een enorm leuk voetbal spelletje waarbij je 5 tegen 5 gaat spelen. Je speelt het spel tegen de computer. Voor je begint mag je zelf kiezen met welke land je speelt. Je kunt daarna gelijk beginnen met je 1e voetbalwedstrijd. Je bestuurt elke speler zelf en kunt ze 1 voor 1 besturen. Met de pijltjestoetsen ren je over het veld heen en probeer je langs de tegenstander te komen. Je kunt ook de bal naar een andere speler schieten en met die speler overnemen. Wanneer je in de buurt van het doel bent kun je ook op doel schieten. Na elke doelpunt krijg je een korte herhaling te zien. Elke wedstrijd bestaat uit 2 wedstrijdhelften van 45 minuten die in het echt elk een minuut duurt. Zodra de wedstrijd voorbij is kun je zien hoe de tegenstanders het hebben gedaan. Dus gaat het jou lukken om de kampioen te worden in dit toffe voetbal spelletje?

Voetbal striker spel

2015-11-17

Played 1644 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Met de S toets schiet je en met de A toets kun je tikken naar een andere speler. Bij het verdedigen kun je met de S toets een sliding maken.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...