Voetbalkampioen 3D

Voetbalkampioen 3D


Voetbalkampioen 3DVoetbalkampioen 3D is een leuk en simpel voetbal spelletje. In het spelletje ga je proberen om kampioen te worden. Je begint eerst met het kiezen van een team. Vervolgens zie je met welke andere teams je in de poule zit. Je kunt gelijk aan je eerste wedstrijd beginnen. Elke wedstrijd wordt 5 tegen 5 gespeeld. Rechtsonder op het scherm kun je de 90 minuten in de gaten houden. Dit zijn natuurlijk geen echte 90 minuten, maar slechts een paar minuten. Je bestuurt alle spelers zelf en kunt onderling de bal overspelen. Verder kun je op doel schieten. Na elk doelpunt krijg je een herhaling van de actie te zien. Wanneer de tegenstander de bal heeft bestuur je de speler die in de buurt van de bal is. Zo kun je proberen om de bal af te pakken voordat de tegenstander een doelpunt maakt. Wanneer je genoeg wedstrijden wint en bovenaan in je poule staat mag je door naar de finales. Vanaf daar kun je proberen om de voetbalkampioen te worden in dit spelletje.

Voetbalkampioen 3D

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Onderling overspelen doe je met de X toets. Schieten doe je met de C toets.

0

Spel omschrijving

Voetbalkampioen 3D

Voetbalkampioen 3D is een leuk en simpel voetbal spelletje. In het spelletje ga je proberen om kampioen te worden. Je begint eerst met het kiezen van een team. Vervolgens zie je met welke andere teams je in de poule zit. Je kunt gelijk aan je eerste wedstrijd beginnen. Elke wedstrijd wordt 5 tegen 5 gespeeld. Rechtsonder op het scherm kun je de 90 minuten in de gaten houden. Dit zijn natuurlijk geen echte 90 minuten, maar slechts een paar minuten. Je bestuurt alle spelers zelf en kunt onderling de bal overspelen. Verder kun je op doel schieten. Na elk doelpunt krijg je een herhaling van de actie te zien. Wanneer de tegenstander de bal heeft bestuur je de speler die in de buurt van de bal is. Zo kun je proberen om de bal af te pakken voordat de tegenstander een doelpunt maakt. Wanneer je genoeg wedstrijden wint en bovenaan in je poule staat mag je door naar de finales. Vanaf daar kun je proberen om de voetbalkampioen te worden in dit spelletje.

Voetbalkampioen 3D

2015-05-16

Played 1787 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Onderling overspelen doe je met de X toets. Schieten doe je met de C toets.

Opmerkingen (2)

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...