Wk 2014 spel

Wk 2014 spel


Wk 2014 spelIn het WK 2014 spel ga je penalty's nemen. Dit ga je op een leuke en spannende manier doen. Wanneer je voor het doel staat verschijnt er een cirkel op het scherm. Deze gaat heen en weer van links naar rechts en van boven naar beneden. Dit gaat heel erg snel en de bedoeling is dat jij precies op het juiste moment klikt. Wanneer je klikt stopt de cirkel en dat is de richting waarna je zult schieten. Je probeert dus te klikken wanneer de cirkel in een goeie hoek staat. Vervolgens moet je nog de kracht van je schot bepalen. Wanneer je hard schiet krijg je meer punten, maar is de kans dat je mis schiet groter. Uiteindelijk krijg je 10 pogingen en probeer je zoveel mogelijk te scoren. Je kunt links op het scherm in de gaten houden hoeveel punten je hebt en rechtsboven op het scherm kun je zien hoeveel doelpunten je hebt gemaakt. Dus heb jij zin in een leuk penalty spelletje? Speel dan nu wk 2014 spel op gratisspelletjes.nl.

Wk 2014 spel

Instructies

Speel wk 2014 spel met je muis.

0

Spel omschrijving

Wk 2014 spel

In het WK 2014 spel ga je penalty's nemen. Dit ga je op een leuke en spannende manier doen. Wanneer je voor het doel staat verschijnt er een cirkel op het scherm. Deze gaat heen en weer van links naar rechts en van boven naar beneden. Dit gaat heel erg snel en de bedoeling is dat jij precies op het juiste moment klikt. Wanneer je klikt stopt de cirkel en dat is de richting waarna je zult schieten. Je probeert dus te klikken wanneer de cirkel in een goeie hoek staat. Vervolgens moet je nog de kracht van je schot bepalen. Wanneer je hard schiet krijg je meer punten, maar is de kans dat je mis schiet groter. Uiteindelijk krijg je 10 pogingen en probeer je zoveel mogelijk te scoren. Je kunt links op het scherm in de gaten houden hoeveel punten je hebt en rechtsboven op het scherm kun je zien hoeveel doelpunten je hebt gemaakt. Dus heb jij zin in een leuk penalty spelletje? Speel dan nu wk 2014 spel op gratisspelletjes.nl.

Wk 2014 spel

2014-06-21

Played 2272 times

tags: Geen

Instructies

Speel wk 2014 spel met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...