De vloek van de diamant

De vloek van de diamant


De vloek van de diamantDe vloek van de diamant is een enorm uitgebreid en tof zoek en vind spelletje. Het spel ziet er erg mooi en gedetailleerd uit. De vloek van de diamant speelt zich af in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Het spel is verdeeld in verschillende levels waarbij je in elke level op zoek gaat naar diverse voorwerpen. De voorwerpen die je moet vinden staan links op het scherm. Het spel is best moeilijk dus je zult afhankelijk van je ervaring nog wel even bezig zijn met elke level. Zodra je een voorwerp hebt gevonden kun je erop klikken met je muis en verdwijnt deze van de lijst. Pas als je alle voorwerpen hebt gevonden kun je door naar de volgende level. Kom je er echt niet meer uit dan kun je gebruik maken van de hints knop. De computer laat dan zien waar 1 van de voorwerpen ligt. Een hint kun je alleen 1 keer in de paar minuten gebruiken. Dus vind je zoek en vind spelletje erg leuk en kun je een prachtig spelletje wel waarderen? Dan is de vloek van de diamant zeker een spel dat je moet spelen.

De vloek van de diamant

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

0

Spel omschrijving

De vloek van de diamant

De vloek van de diamant is een enorm uitgebreid en tof zoek en vind spelletje. Het spel ziet er erg mooi en gedetailleerd uit. De vloek van de diamant speelt zich af in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Het spel is verdeeld in verschillende levels waarbij je in elke level op zoek gaat naar diverse voorwerpen. De voorwerpen die je moet vinden staan links op het scherm. Het spel is best moeilijk dus je zult afhankelijk van je ervaring nog wel even bezig zijn met elke level. Zodra je een voorwerp hebt gevonden kun je erop klikken met je muis en verdwijnt deze van de lijst. Pas als je alle voorwerpen hebt gevonden kun je door naar de volgende level. Kom je er echt niet meer uit dan kun je gebruik maken van de hints knop. De computer laat dan zien waar 1 van de voorwerpen ligt. Een hint kun je alleen 1 keer in de paar minuten gebruiken. Dus vind je zoek en vind spelletje erg leuk en kun je een prachtig spelletje wel waarderen? Dan is de vloek van de diamant zeker een spel dat je moet spelen.

De vloek van de diamant

2015-11-13

Played 3088 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...