Enge tempel ontsnappen

Enge tempel ontsnappen


Enge tempel ontsnappenHeb jij zin in een spannend en best eng ontsnap spelletje? Dan is enge tempel ontsnappen zeker een aanrader. Zoals de titel al aangeeft ga je proberen om uit een enge tempel te ontsnappen. Het spel is erg donker en spannend, maar dat maakt het juist leuker. Zoals de meeste ontsnap spelletjes ga je al gelijk op zoek naar voorwerpen die je later in het spel nodig zult hebben. Zo vind je al gelijk een aansteker waarmee je later fakkels kunt aansteken om de weg te zien. Verder kom je in de tempel allerlei rare raadsels tegen die je moet oplossen. Deze raadsels kun je altijd oplossen door antwoorden te zoeken in de omgeving. Zonder deze antwoorden is het bijna onmogelijk om verder te komen. Het spel is best uitgebreid en zelfs als je erg goed bent zul je wel even bezig zijn om te ontsnappen. Dus heb jij het in je om uit deze enge tempel te ontsnappen? Laat het zien en speel nu enge tempel ontsnappen.

Enge tempel ontsnappen

Instructies

Gebruik je muis om uit de enge tempel te ontsnappen

0

Spel omschrijving

Enge tempel ontsnappen

Heb jij zin in een spannend en best eng ontsnap spelletje? Dan is enge tempel ontsnappen zeker een aanrader. Zoals de titel al aangeeft ga je proberen om uit een enge tempel te ontsnappen. Het spel is erg donker en spannend, maar dat maakt het juist leuker. Zoals de meeste ontsnap spelletjes ga je al gelijk op zoek naar voorwerpen die je later in het spel nodig zult hebben. Zo vind je al gelijk een aansteker waarmee je later fakkels kunt aansteken om de weg te zien. Verder kom je in de tempel allerlei rare raadsels tegen die je moet oplossen. Deze raadsels kun je altijd oplossen door antwoorden te zoeken in de omgeving. Zonder deze antwoorden is het bijna onmogelijk om verder te komen. Het spel is best uitgebreid en zelfs als je erg goed bent zul je wel even bezig zijn om te ontsnappen. Dus heb jij het in je om uit deze enge tempel te ontsnappen? Laat het zien en speel nu enge tempel ontsnappen.

Enge tempel ontsnappen

2015-11-16

Played 2008 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om uit de enge tempel te ontsnappen

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...