Avatar spel

Avatar spel


Avatar spelAvatar is een enorm populaire tekenfilm. In dit spelletje ga je als de avatar vechten tegen andere personages uit de tekenfilm. Voor je begint kun je eerst kiezen met welke element je gaat vechten. Zo kun je kiezen uit vuur, water, aarde en lucht. Vervolgens kun je nog je personage aanpassen en aankleden. Voordat je aan een toernooi begint kun je nog ervoor kiezen om te trainen. Tijdens te training probeer je technieken uit op een standbeeld. Wanneer je er voor kiest om gelijk aan een toernooi te beginnen ga je gelijk tegen een tegenstander vechten. Elk gevecht bestaat uit 2 rondes, tenzij het onbeslist blijft dan komt er nog een extra ronde bij. Een toernooi bestaat uit maar liefst 20 gevechten. Je zult dus alle 20 tegenstanders moeten verslaan om kampioen te worden. Voor de eerste wedstrijd en tijdens de training krijg je te zien met welke knoppen je kunt vechten. Zo kun je combinaties maken door een reeks van knoppen in te drukken. Naast aanvallen kun je ook verdedigen om de aanval van je tegenstander te blokkeren. Bovenaan op het scherm kun je zien hoeveel leven je nog over hebt.

Avatar spel

Instructies

Gebruik de knoppen op je toetsenbord om te spelen. Voor de wedstrijd of tijdens de training krijg je te zien met welke knoppen je kunt vechten.

0

Spel omschrijving

Avatar spel

Avatar is een enorm populaire tekenfilm. In dit spelletje ga je als de avatar vechten tegen andere personages uit de tekenfilm. Voor je begint kun je eerst kiezen met welke element je gaat vechten. Zo kun je kiezen uit vuur, water, aarde en lucht. Vervolgens kun je nog je personage aanpassen en aankleden. Voordat je aan een toernooi begint kun je nog ervoor kiezen om te trainen. Tijdens te training probeer je technieken uit op een standbeeld. Wanneer je er voor kiest om gelijk aan een toernooi te beginnen ga je gelijk tegen een tegenstander vechten. Elk gevecht bestaat uit 2 rondes, tenzij het onbeslist blijft dan komt er nog een extra ronde bij. Een toernooi bestaat uit maar liefst 20 gevechten. Je zult dus alle 20 tegenstanders moeten verslaan om kampioen te worden. Voor de eerste wedstrijd en tijdens de training krijg je te zien met welke knoppen je kunt vechten. Zo kun je combinaties maken door een reeks van knoppen in te drukken. Naast aanvallen kun je ook verdedigen om de aanval van je tegenstander te blokkeren. Bovenaan op het scherm kun je zien hoeveel leven je nog over hebt.

Avatar spel

2015-05-12

Categorie: Actie spelletjes

Played 1606 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de knoppen op je toetsenbord om te spelen. Voor de wedstrijd of tijdens de training krijg je te zien met welke knoppen je kunt vechten.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...