Zombie demolisher 2

Zombie demolisher 2


Zombie demolisher 2Zombie demolisher is een leuk actie spelletje. In dit spelletje ga je zombies doden. Het spel bestaat uit enorm veel levels en de bedoeling van elke level is om alle zombies uit te roeien. Dit doe je door met bommen te slingeren. De zombies staan in verschillende constructies van hout, glas en steen. De meeste bommen komen alleen door glas heen en niet door steen en hout. Wanneer je verder in het spelletje komt krijg je ook andere bommen die met kracht kunnen ontploffen. Hou er wel rekening mee dat je voor elke level maar een paar bommen krijgt. Je moet dus alle zombies doden voordat je bommen op zijn. Als het niet lukt moet je de level opnieuw proberen. Lukt het wel dan kun je door naar de volgende level. Deze levels worden steeds moeilijker, maar gelukkig krijg je ook steeds meer en betere bommen. Dus heb je zin in een keihard actie spelletje waarin je zombies gaat uitroeien? Speel dan nu zombie demolisher op gratisspelletjes.nl.

Zombie demolisher 2

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

0

Spel omschrijving

Zombie demolisher 2

Zombie demolisher is een leuk actie spelletje. In dit spelletje ga je zombies doden. Het spel bestaat uit enorm veel levels en de bedoeling van elke level is om alle zombies uit te roeien. Dit doe je door met bommen te slingeren. De zombies staan in verschillende constructies van hout, glas en steen. De meeste bommen komen alleen door glas heen en niet door steen en hout. Wanneer je verder in het spelletje komt krijg je ook andere bommen die met kracht kunnen ontploffen. Hou er wel rekening mee dat je voor elke level maar een paar bommen krijgt. Je moet dus alle zombies doden voordat je bommen op zijn. Als het niet lukt moet je de level opnieuw proberen. Lukt het wel dan kun je door naar de volgende level. Deze levels worden steeds moeilijker, maar gelukkig krijg je ook steeds meer en betere bommen. Dus heb je zin in een keihard actie spelletje waarin je zombies gaat uitroeien? Speel dan nu zombie demolisher op gratisspelletjes.nl.

Zombie demolisher 2

2015-05-09

Categorie: Actie spelletjes

Played 1654 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...