Krijtje

Krijtje


KrijtjeKrijtje is een geinig spelletje waarbij je geheugen op de proef wordt gesteld. In elke level krijg je een krijtbord te zien met daarop verschillende voorwerpen. Verder ligt er in elke level een uitgang waar je met je krijtje naar toe moet bewegen. Het krijtje kun je gewoon bewegen door met je muis te bewegen. Dat klinkt erg simpel, maar er ligt een addertje onder het gras. Zodra je aan de level begint verdwijnen alle voorwerpen. Ze liggen er natuurlijk nog wel, maar je kunt ze niet zien. Je moet dus goed onthouden waar alles ligt om er niet tegen aan te komen met je krijtje. Als je een voorwerp raakt dan ben je af en moet je opnieuw beginnen. Haal je de uitgang wel dan kun je door naar de volgende level. De levels worden steeds uitdagender. Zo gaan er voorwerpen bewegen zonder dat je ze kunt zien. Een erg simpel spelletje dus, maar wel heel erg leuk.

Krijtje

Instructies

Gebruik je muis om het krijtje te bewegen.

0

Spel omschrijving

Krijtje

Krijtje is een geinig spelletje waarbij je geheugen op de proef wordt gesteld. In elke level krijg je een krijtbord te zien met daarop verschillende voorwerpen. Verder ligt er in elke level een uitgang waar je met je krijtje naar toe moet bewegen. Het krijtje kun je gewoon bewegen door met je muis te bewegen. Dat klinkt erg simpel, maar er ligt een addertje onder het gras. Zodra je aan de level begint verdwijnen alle voorwerpen. Ze liggen er natuurlijk nog wel, maar je kunt ze niet zien. Je moet dus goed onthouden waar alles ligt om er niet tegen aan te komen met je krijtje. Als je een voorwerp raakt dan ben je af en moet je opnieuw beginnen. Haal je de uitgang wel dan kun je door naar de volgende level. De levels worden steeds uitdagender. Zo gaan er voorwerpen bewegen zonder dat je ze kunt zien. Een erg simpel spelletje dus, maar wel heel erg leuk.

Krijtje

2015-11-16

Categorie: Behendigheid

Played 1656 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om het krijtje te bewegen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...