Scramball

Scramball


ScramballEr zijn veel varianten zoals scramball, maar dit spelletje blijft toch een leuke variant. Het spel bestaat uit enorm veel verschillende levels. In elke level heb je 1 simpel doel en dat is de finish bereiken. Je bestuurt een balletje en je kunt deze super snel laten gaan. Het nadeel daarvan is dat hoe sneller je gaat des te moeilijker het wordt om deze te controleren. In de eerste paar levels maakt dat niet uit, maar naarmate je vordert komen er meer obstakels in het spel. Zo moet je bijvoorbeeld uitkijken voor de gaten. Kom je hierin dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Verder kom je ook blokken tegen die de weg blokkeren. Deze blokken hebben een kleur en gaan open als je dezelfde kleur sleutel pakt. Scramball is een erg simpel uitziend spelletje, maar als je het speelt zul je al gauw merken dat het ook een leuk spelletje is. Je moet redelijk behendig zijn en soms ook wat geduld hebben.

Scramball

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen.

0

Spel omschrijving

Scramball

Er zijn veel varianten zoals scramball, maar dit spelletje blijft toch een leuke variant. Het spel bestaat uit enorm veel verschillende levels. In elke level heb je 1 simpel doel en dat is de finish bereiken. Je bestuurt een balletje en je kunt deze super snel laten gaan. Het nadeel daarvan is dat hoe sneller je gaat des te moeilijker het wordt om deze te controleren. In de eerste paar levels maakt dat niet uit, maar naarmate je vordert komen er meer obstakels in het spel. Zo moet je bijvoorbeeld uitkijken voor de gaten. Kom je hierin dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Verder kom je ook blokken tegen die de weg blokkeren. Deze blokken hebben een kleur en gaan open als je dezelfde kleur sleutel pakt. Scramball is een erg simpel uitziend spelletje, maar als je het speelt zul je al gauw merken dat het ook een leuk spelletje is. Je moet redelijk behendig zijn en soms ook wat geduld hebben.

Scramball

2015-11-17

Categorie: Behendigheid

Played 1699 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...