Sportauto parkeren

Sportauto parkeren


Sportauto parkerenSportauto parkeren is een spelletje waarbij je behendigheid op de proef wordt gesteld. Je gaat namelijk een sportauto besturen en moet deze steeds parkeren. Dit klinkt best makkelijk en dat is het ook wel in de eerste paar levels, maar dat veranderd al snel. De levels worden namelijk steeds moeilijker, omdat er meer obstakels op de weg komen. Je mag niet tegen deze obstakels botsen anders moet je opnieuw beginnen. Obstakels kunnen andere auto's zijn, maar ook een pion of dergelijke. Wanneer je de sportauto perfect in de parkeervak hebt gereden kun je door naar de volgende level. Je dient dit wel zo snel mogelijk te doen, want je hebt een tijdslimiet. Als je tijd om is moet de auto geparkeerd staan anders ben je af en moet je het opnieuw proberen. Verder krijg je ook 3 levens en als je ze allemaal verbruikt moet je weer opnieuw beginnen. Het is dus belangrijk dat je snel, maar veilig gaat parkeren. Met maar liefst 10 levels zul je wel even bezig zijn met dit behendigheid spelletje. Speel sportauto parkeren nu op gratisspelletjes.nl.

Sportauto parkeren

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te rijden.

0

Spel omschrijving

Sportauto parkeren

Sportauto parkeren is een spelletje waarbij je behendigheid op de proef wordt gesteld. Je gaat namelijk een sportauto besturen en moet deze steeds parkeren. Dit klinkt best makkelijk en dat is het ook wel in de eerste paar levels, maar dat veranderd al snel. De levels worden namelijk steeds moeilijker, omdat er meer obstakels op de weg komen. Je mag niet tegen deze obstakels botsen anders moet je opnieuw beginnen. Obstakels kunnen andere auto's zijn, maar ook een pion of dergelijke. Wanneer je de sportauto perfect in de parkeervak hebt gereden kun je door naar de volgende level. Je dient dit wel zo snel mogelijk te doen, want je hebt een tijdslimiet. Als je tijd om is moet de auto geparkeerd staan anders ben je af en moet je het opnieuw proberen. Verder krijg je ook 3 levens en als je ze allemaal verbruikt moet je weer opnieuw beginnen. Het is dus belangrijk dat je snel, maar veilig gaat parkeren. Met maar liefst 10 levels zul je wel even bezig zijn met dit behendigheid spelletje. Speel sportauto parkeren nu op gratisspelletjes.nl.

Sportauto parkeren

2015-01-12

Categorie: Behendigheid

Played 5251 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te rijden.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...