Daves doors

Daves doors


Daves doorsDaves doors is een erg uniek en tof denk spelletje. Het spel speelt zich af op een bouwplaats waar je steeds weer gaat proberen om bij de uitgang te komen. Je kunt de uitgangsdeur herkennen aan het groene bordje erboven. Echter is dat niet de enige deur op de bouwplaats. Je zult andere deuren moeten gebruiken om bij de uitgang te komen. Sommige deuren staan namelijk horizontaal of ondersteboven. Echter kun jij niet met dave tegen muren of op het plafond lopen. Gelukkig kun je het speelveld wel draaien. Elke deur heeft namelijk een bijhorende deur die als uitgang fungeert. Zodra je dus uitkomt bij een deur die horizontaal staat zal het speelveld draaien. Dit is in het begin nog allemaal redelijk makkelijk, maar na een paar levels zul je goed moeten nadenken. Er komen namelijk steeds meer deuren erbij en niet elke deur kan zomaar open. Soms zul je ook een sleutel nodig hebben om een deur te kunnen openen. Het is dus een leuk denk spelletje dat je op een unieke wijze gaat spelen. Er zijn erg veel verschillende levels dus de vraag is of jij ze allemaal aankunt?

Daves doors

Instructies

Bestuur dave met de pijltjestoetsen. Gebruik de spatiebalk om een deur te openen.

0

Spel omschrijving

Daves doors

Daves doors is een erg uniek en tof denk spelletje. Het spel speelt zich af op een bouwplaats waar je steeds weer gaat proberen om bij de uitgang te komen. Je kunt de uitgangsdeur herkennen aan het groene bordje erboven. Echter is dat niet de enige deur op de bouwplaats. Je zult andere deuren moeten gebruiken om bij de uitgang te komen. Sommige deuren staan namelijk horizontaal of ondersteboven. Echter kun jij niet met dave tegen muren of op het plafond lopen. Gelukkig kun je het speelveld wel draaien. Elke deur heeft namelijk een bijhorende deur die als uitgang fungeert. Zodra je dus uitkomt bij een deur die horizontaal staat zal het speelveld draaien. Dit is in het begin nog allemaal redelijk makkelijk, maar na een paar levels zul je goed moeten nadenken. Er komen namelijk steeds meer deuren erbij en niet elke deur kan zomaar open. Soms zul je ook een sleutel nodig hebben om een deur te kunnen openen. Het is dus een leuk denk spelletje dat je op een unieke wijze gaat spelen. Er zijn erg veel verschillende levels dus de vraag is of jij ze allemaal aankunt?

Daves doors

2014-03-24

Categorie: Denk spelletjes

Played 1421 times

tags: Geen

Instructies

Bestuur dave met de pijltjestoetsen. Gebruik de spatiebalk om een deur te openen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...