Domino spel

Domino spel


Domino spelDomino is 1 van de oudste en bekendste spelletjes dat overal in de wereld wordt gespeeld. De bedoeling in domino is om steentjes weg te spelen. Elk domino steentje bestaat uit 2 helften. Op elke helft staat een getal tussen 1 en 6 in de vorm van puntjes. De bedoeling is dus om deze steentjes weg te spelen. Op het speelveld liggen al domino steentjes. Je probeert een dominosteen weg te spelen door een helft te verbinden aan een dominosteen op tafel met hetzelfde getal. Sommige domino stenen hebben geen getal en deze zijn dus vrij voor elk getal. Wanneer je geen domino steen kunt wegspelen moet je er 1 bij nemen tot je wel kunt. In dit spelletje speel je tegen de computer. Om de beurt probeer je steentjes weg te spelen. De winnaar is natuurlijk degene die als eerst geen dominostenen meer overheeft. Elke ronde mag maximaal 4 minuten duren. Is er nog geen winnaar na deze 4 minuten dan is degene met de minste steentjes de winnaar. Dus vind jij domino wel leuk dan kun je het nu online spelen.

Domino spel

Instructies

Gebruik je muis voor dit domino spel.

0

Spel omschrijving

Domino spel

Domino is 1 van de oudste en bekendste spelletjes dat overal in de wereld wordt gespeeld. De bedoeling in domino is om steentjes weg te spelen. Elk domino steentje bestaat uit 2 helften. Op elke helft staat een getal tussen 1 en 6 in de vorm van puntjes. De bedoeling is dus om deze steentjes weg te spelen. Op het speelveld liggen al domino steentjes. Je probeert een dominosteen weg te spelen door een helft te verbinden aan een dominosteen op tafel met hetzelfde getal. Sommige domino stenen hebben geen getal en deze zijn dus vrij voor elk getal. Wanneer je geen domino steen kunt wegspelen moet je er 1 bij nemen tot je wel kunt. In dit spelletje speel je tegen de computer. Om de beurt probeer je steentjes weg te spelen. De winnaar is natuurlijk degene die als eerst geen dominostenen meer overheeft. Elke ronde mag maximaal 4 minuten duren. Is er nog geen winnaar na deze 4 minuten dan is degene met de minste steentjes de winnaar. Dus vind jij domino wel leuk dan kun je het nu online spelen.

Domino spel

2015-11-16

Categorie: Denk spelletjes

Played 1873 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit domino spel.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...