Dynamic systems 2

Dynamic systems 2


Dynamic systems 2Dynamic systems 2 is een erg leuke denk spelletje. In dit spel ga je proberen om de bal in het mandje te krijgen. Hiervoor krijg je een aantal voorwerpen. Wat je krijgt verschilt per level. Je gaat het spelletje namelijk in levels spelen. De voorwerpen die je krijgt probeer je goed te positioneren waardoor er een reactie ontstaat. Deze reactie moet eindigen met de bal in het mandje als resultaat. Alleen dan kun je door naar de volgende level. Het is niet erg als het niet in 1 keer lukt. Je kunt de voorwerpen gewoon een beetje verschuiven of helemaal anders plaatsen en het nog een keer proberen. Als je denkt dat alles goed ligt kun je onderaan op het scherm op het play knopje klikken. De levels worden steeds moeilijker dus je moet steeds beter gaan nadenken. Verder moet je ook creatief zijn, want in elke level ligt er 1 gouden ster. Je kunt de gouden ster pakken door deze aan te raken met je bal. Dit betekent wel dat je nog beter moet nadenken. Dus gaat het jou lukken om alle levels te halen in dynamic systems 2?

Dynamic systems 2

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

0

Spel omschrijving

Dynamic systems 2

Dynamic systems 2 is een erg leuke denk spelletje. In dit spel ga je proberen om de bal in het mandje te krijgen. Hiervoor krijg je een aantal voorwerpen. Wat je krijgt verschilt per level. Je gaat het spelletje namelijk in levels spelen. De voorwerpen die je krijgt probeer je goed te positioneren waardoor er een reactie ontstaat. Deze reactie moet eindigen met de bal in het mandje als resultaat. Alleen dan kun je door naar de volgende level. Het is niet erg als het niet in 1 keer lukt. Je kunt de voorwerpen gewoon een beetje verschuiven of helemaal anders plaatsen en het nog een keer proberen. Als je denkt dat alles goed ligt kun je onderaan op het scherm op het play knopje klikken. De levels worden steeds moeilijker dus je moet steeds beter gaan nadenken. Verder moet je ook creatief zijn, want in elke level ligt er 1 gouden ster. Je kunt de gouden ster pakken door deze aan te raken met je bal. Dit betekent wel dat je nog beter moet nadenken. Dus gaat het jou lukken om alle levels te halen in dynamic systems 2?

Dynamic systems 2

2014-05-08

Categorie: Denk spelletjes

Played 1619 times

tags: Geen

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...