Haai aanval

Haai aanval


Haai aanvalSpeel nu dit grappige haaien spelletje! Bij haai aanval ben jij een haai die in de zee rondzwemt. Je bent alleen niet heel aardig en je wilt de zee het liefst voor jezelf hebben. Helaas voor jou komen er allemaal toeristen in het water en dat wil jij niet! Helaas voor de toeristen ga jij ze aanvallen door op de ctrl toets te drukken. Je kunt natuurlijk ook heen en weer bewegen met de pijltjes toetsen. Het uiteindelijke doel van dit spelletje is om zoveel mogelijk punten te halen binnen de tijd! De tijd gaat vrij snel dus je moet snel kunnen reageren. De mensen in het water bewegen ook snel en sommige weer langzamer. Je moet dus goed inschatten wanneer je gaat aanvallen! Probeer er zoveel mogelijk te raken, zodat je extra veel punten krijgt. Hoeveel punten weet jij uiteindelijk te behalen? Daag je vrienden uit om jouw top score te verbeteren en laat zien dat jij de beste bent! Heel veel plezier en zet hem op!

Haai aanval

Instructies

Beweeg de haai met de pijltjestoetsen en lanceer hem met de control toets.

0

Spel omschrijving

Haai aanval

Speel nu dit grappige haaien spelletje! Bij haai aanval ben jij een haai die in de zee rondzwemt. Je bent alleen niet heel aardig en je wilt de zee het liefst voor jezelf hebben. Helaas voor jou komen er allemaal toeristen in het water en dat wil jij niet! Helaas voor de toeristen ga jij ze aanvallen door op de ctrl toets te drukken. Je kunt natuurlijk ook heen en weer bewegen met de pijltjes toetsen. Het uiteindelijke doel van dit spelletje is om zoveel mogelijk punten te halen binnen de tijd! De tijd gaat vrij snel dus je moet snel kunnen reageren. De mensen in het water bewegen ook snel en sommige weer langzamer. Je moet dus goed inschatten wanneer je gaat aanvallen! Probeer er zoveel mogelijk te raken, zodat je extra veel punten krijgt. Hoeveel punten weet jij uiteindelijk te behalen? Daag je vrienden uit om jouw top score te verbeteren en laat zien dat jij de beste bent! Heel veel plezier en zet hem op!

Haai aanval

2013-03-14

Categorie: Humor

Played 2180 times

tags: haaien zwemmen

Instructies

Beweeg de haai met de pijltjestoetsen en lanceer hem met de control toets.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...