Maak de artiest

Maak de artiest


Maak de artiestSpeel nu die leuke muziek spelletje! Bij maak de artiest moet je bij het begin heel goed opletten wie er in de band zitten! Kijk goed naar hun haar, de zonnebrillen, de gitaars en op de andere dingen! Je moet dit goed onthouden, want als de muziek is afgelopen moet jij nog precies weten wie wat aan had! Het is nu aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de artiesten de juiste kleding aankrijgen! Weet jij nog wie wat aan had en weet jij het op de juiste plek te plaatsen? Je kunt het elke keer controleren en op het einde kan je zien hoeveel punten je hebt! Voor elk juist item krijg je 1 punt en het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk punten in totaal te halen! Hoeveel punten weet jij uiteindelijk bij elkaar te sprokkelen? Het zijn in totaal 5 mensen dus het moet te doen zijn! Probeer in een zo kort mogelijke tijd klaar te zijn! Heel veel succes en zet hem op!

Maak de artiest

Instructies

Speel dit spelletje met je muis

0

Spel omschrijving

Maak de artiest

Speel nu die leuke muziek spelletje! Bij maak de artiest moet je bij het begin heel goed opletten wie er in de band zitten! Kijk goed naar hun haar, de zonnebrillen, de gitaars en op de andere dingen! Je moet dit goed onthouden, want als de muziek is afgelopen moet jij nog precies weten wie wat aan had! Het is nu aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de artiesten de juiste kleding aankrijgen! Weet jij nog wie wat aan had en weet jij het op de juiste plek te plaatsen? Je kunt het elke keer controleren en op het einde kan je zien hoeveel punten je hebt! Voor elk juist item krijg je 1 punt en het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk punten in totaal te halen! Hoeveel punten weet jij uiteindelijk bij elkaar te sprokkelen? Het zijn in totaal 5 mensen dus het moet te doen zijn! Probeer in een zo kort mogelijke tijd klaar te zijn! Heel veel succes en zet hem op!

Maak de artiest

2013-03-14

Categorie: Humor

Played 1623 times

tags: artiest muziek

Instructies

Speel dit spelletje met je muis

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...