Mieren kendo

Mieren kendo


Mieren kendoSpeel nu dit leuke samurai vechtspelletje! Bij mieren kendo ben je een mier die denkt dat hij een samurai is. Het is aan jou de taak om je tegenstander uit te schakelen. Om je tegenstander te kunnen uitschakelen moet je op tijd en tactisch aanvallen, zodat hij je niet kan raken! Probeer zijn aanvallen te ontwijken en naar voren te gaan als jij de aanval wilt inzetten. Je kunt hem op 3 manieren aanvallen, hoog, middel of laag! Maar je hebt na 1x niet zomaar gewonnen, je moet namelijk 10x van hem winnen om de uiteindelijke winnaar te zijn! Probeer het dus tactisch te spelen en zorg dat je zelf zo min mogelijk wordt geraakt want als jij eerder 10 keer bent geraakt verlies je het spelletje! Heel veel succes en zet hem op! Met hoeveel punten verschil weet jij te winnen? Probeer om uiteindelijk met 10-0 te winnen! Gogo samurai!

Mieren kendo

Instructies

Dit spelletje speel je met je muis.

0

Spel omschrijving

Mieren kendo

Speel nu dit leuke samurai vechtspelletje! Bij mieren kendo ben je een mier die denkt dat hij een samurai is. Het is aan jou de taak om je tegenstander uit te schakelen. Om je tegenstander te kunnen uitschakelen moet je op tijd en tactisch aanvallen, zodat hij je niet kan raken! Probeer zijn aanvallen te ontwijken en naar voren te gaan als jij de aanval wilt inzetten. Je kunt hem op 3 manieren aanvallen, hoog, middel of laag! Maar je hebt na 1x niet zomaar gewonnen, je moet namelijk 10x van hem winnen om de uiteindelijke winnaar te zijn! Probeer het dus tactisch te spelen en zorg dat je zelf zo min mogelijk wordt geraakt want als jij eerder 10 keer bent geraakt verlies je het spelletje! Heel veel succes en zet hem op! Met hoeveel punten verschil weet jij te winnen? Probeer om uiteindelijk met 10-0 te winnen! Gogo samurai!

Mieren kendo

2013-03-14

Categorie: Humor

Played 2048 times

Instructies

Dit spelletje speel je met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...