Strand tennis

Strand tennis


Strand tennisSpeel nu dit leuke strand tennis spelletje! Het is een prachtig mooie zomerse dag op het strand en je gaat samen een spelletje doen! Bij dit spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te maken en om uiteindelijk te winnen van je tegenstander! Probeer te bal op tijd te raken en zorg ervoor dat hij niet de grond raakt, want dan krijgt de tegenstander een punt! Tenzij hij buiten het vak komt natuurlijk! Probeer op tijd te zijn met het geven van snelheid aan de bal, want anders komt de bal niet ver genoeg vooruit. Maar pas op, want als je weer te veel kracht geeft gaat de bal misschien buiten de lijnen en dan krijgt de ander een punt. Weet jij uiteindelijk te winnen? Heel goed! Met hoeveel punten? Probeer om telkens je eigen top score te verbeteren en om zo min mogelijk doelpunten tegen te krijgen daarmee!

Strand tennis

Instructies

Speel dit spelletje met de pijltjestoetsen en de spatiebalk.

0

Spel omschrijving

Strand tennis

Speel nu dit leuke strand tennis spelletje! Het is een prachtig mooie zomerse dag op het strand en je gaat samen een spelletje doen! Bij dit spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te maken en om uiteindelijk te winnen van je tegenstander! Probeer te bal op tijd te raken en zorg ervoor dat hij niet de grond raakt, want dan krijgt de tegenstander een punt! Tenzij hij buiten het vak komt natuurlijk! Probeer op tijd te zijn met het geven van snelheid aan de bal, want anders komt de bal niet ver genoeg vooruit. Maar pas op, want als je weer te veel kracht geeft gaat de bal misschien buiten de lijnen en dan krijgt de ander een punt. Weet jij uiteindelijk te winnen? Heel goed! Met hoeveel punten? Probeer om telkens je eigen top score te verbeteren en om zo min mogelijk doelpunten tegen te krijgen daarmee!

Strand tennis

2013-03-14

Categorie: Humor

Played 2224 times

Instructies

Speel dit spelletje met de pijltjestoetsen en de spatiebalk.

Opmerkingen (1)

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...