Cafe solitaire

Cafe solitaire


Cafe solitaireSolitaire is 1 van de populairste kaart spelletjes. Het is daarom niet gek dat je solitaire ook online kunt spelen. In cafe solitaire kun je dat daarom ook lekker op je gemak doen. Bij solitaire is het de bedoeling om alle kaarten te rangschikken. Je moet uiteindelijk met 4 stapels overblijven. 1 stapel met schoppen, 1 met harten, 1 met klaver en 1 met ruiten. Ze moeten ook in volgorde liggen van de Aas tot de koning. Om dit te bereiken ga je kaarten op het speelveld stapelen. Voor het stapelen geldt 1 regel. Je kunt een kaart op een andere kaart leggen als die 1 hoger is dan je kaart en van de tegenovergestelde kleur is. Een 7 schoppen ( zwart ) kun je dus alleen op een 8 harten of ruiten ( rood ) leggen. Tijdens verschuiven probeer je de kaarten boven in 4 rijen te stapelen. Je moet met de Aas beginnen en vervolgens naar de 2, 3, 4 enzovoort. Je hebt geen tijdslimiet voor dit spelletje dus je kunt lekker op je gemak spelen. De achtergrondmuziek kun je uitzetten door rechtsboven op sound te klikken.

Cafe solitaire

Instructies

Gebruik je muis voor dit kaart spelletje.

0

Spel omschrijving

Cafe solitaire

Solitaire is 1 van de populairste kaart spelletjes. Het is daarom niet gek dat je solitaire ook online kunt spelen. In cafe solitaire kun je dat daarom ook lekker op je gemak doen. Bij solitaire is het de bedoeling om alle kaarten te rangschikken. Je moet uiteindelijk met 4 stapels overblijven. 1 stapel met schoppen, 1 met harten, 1 met klaver en 1 met ruiten. Ze moeten ook in volgorde liggen van de Aas tot de koning. Om dit te bereiken ga je kaarten op het speelveld stapelen. Voor het stapelen geldt 1 regel. Je kunt een kaart op een andere kaart leggen als die 1 hoger is dan je kaart en van de tegenovergestelde kleur is. Een 7 schoppen ( zwart ) kun je dus alleen op een 8 harten of ruiten ( rood ) leggen. Tijdens verschuiven probeer je de kaarten boven in 4 rijen te stapelen. Je moet met de Aas beginnen en vervolgens naar de 2, 3, 4 enzovoort. Je hebt geen tijdslimiet voor dit spelletje dus je kunt lekker op je gemak spelen. De achtergrondmuziek kun je uitzetten door rechtsboven op sound te klikken.

Cafe solitaire

2015-03-31

Categorie: Kaart spelletjes

Played 6728 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit kaart spelletje.

Opmerkingen (1)

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...