Just fajitas

Just fajitas


Just fajitasIn dit heerlijke kook spelletje ga je lekkere fajitas maken. Je krijgt instructies in het spel, maar gaat het gerecht helemaal zelf klaarmaken. Allereerst ga je beginnen met het snijden van de groenten. Je snijdt eerst de tomaten in plakjes. Je moet 3 hele tomaten gaan snijden. Vervolgens ga je 2 groene paprika's in plakjes snijden. Hetzelfde doe je voor de zoete aardappelen, prei en uien. Je gaat dan door met het snijden van het fruit. Je snijdt een paar sinaasappels door midden en dan nog een paar appels in plakjes. Je bent dan klaar met het snijden. In het volgende onderdeel ga je de sap uit de sinaasappels persen. Het is dan tijd om alle groenten en fruit te gaan bakken. Je zet een pannetje op het vuur en gooit 1 voor 1 alle ingrediënten in de pan. Daarbij gaat het sap van de sinaasappels bij. Het is dan alleen nog een kwestie van opmaken en serveren van het gerecht. Dus heb jij zin om heerlijke fajitas te maken en denk je dat je alle instructies kunt volgen? Speel dan nu just fajitas op gratisspelletjes.nl.

Just fajitas

Instructies

Volg de instructies met je muis.

0

Spel omschrijving

Just fajitas

In dit heerlijke kook spelletje ga je lekkere fajitas maken. Je krijgt instructies in het spel, maar gaat het gerecht helemaal zelf klaarmaken. Allereerst ga je beginnen met het snijden van de groenten. Je snijdt eerst de tomaten in plakjes. Je moet 3 hele tomaten gaan snijden. Vervolgens ga je 2 groene paprika's in plakjes snijden. Hetzelfde doe je voor de zoete aardappelen, prei en uien. Je gaat dan door met het snijden van het fruit. Je snijdt een paar sinaasappels door midden en dan nog een paar appels in plakjes. Je bent dan klaar met het snijden. In het volgende onderdeel ga je de sap uit de sinaasappels persen. Het is dan tijd om alle groenten en fruit te gaan bakken. Je zet een pannetje op het vuur en gooit 1 voor 1 alle ingrediënten in de pan. Daarbij gaat het sap van de sinaasappels bij. Het is dan alleen nog een kwestie van opmaken en serveren van het gerecht. Dus heb jij zin om heerlijke fajitas te maken en denk je dat je alle instructies kunt volgen? Speel dan nu just fajitas op gratisspelletjes.nl.

Just fajitas

2014-05-06

Categorie: Kook spelletjes

Played 2926 times

tags: Geen

Instructies

Volg de instructies met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...