Macaroni met mia

Macaroni met mia


Macaroni met miaIn dit mooie kook spelletje ga je met Mia leren koken. In dit deel gaat Mia je leren om macaroni te koken. Voordat je kunt beginnen moet je eerst alle keukengerei verzamelen. Mia geeft steeds voor elk onderdeel aan wat je moet doen. Jij volgt de instructies op en zo voltooi je steeds elk onderdeel. Zodra je er klaar voor bent kun je al beginnen met koken. Mia zal er bij elke stap zijn en geeft duidelijke instructies. Lukt het niet gelijk? Kijk dan goed naar de instructies en probeer het nog eens. Je moet wel proberen om tempo te houden. Je krijgt namelijk voor elk onderdeel een tijdslimiet. Zodra je tijd om is moet je klaar zijn anders moet je het opnieuw proberen. Het is niet erg als het niet in 1 keer lukt, want je kunt het gewoon nog eens proberen. Na alle stappen heb je voor je het weet een heerlijke macaroni gerecht gekookt met de hulp van Mia.

Macaroni met mia

Instructies

Gebruik je muis om de instructies te volgen.

0

Spel omschrijving

Macaroni met mia

In dit mooie kook spelletje ga je met Mia leren koken. In dit deel gaat Mia je leren om macaroni te koken. Voordat je kunt beginnen moet je eerst alle keukengerei verzamelen. Mia geeft steeds voor elk onderdeel aan wat je moet doen. Jij volgt de instructies op en zo voltooi je steeds elk onderdeel. Zodra je er klaar voor bent kun je al beginnen met koken. Mia zal er bij elke stap zijn en geeft duidelijke instructies. Lukt het niet gelijk? Kijk dan goed naar de instructies en probeer het nog eens. Je moet wel proberen om tempo te houden. Je krijgt namelijk voor elk onderdeel een tijdslimiet. Zodra je tijd om is moet je klaar zijn anders moet je het opnieuw proberen. Het is niet erg als het niet in 1 keer lukt, want je kunt het gewoon nog eens proberen. Na alle stappen heb je voor je het weet een heerlijke macaroni gerecht gekookt met de hulp van Mia.

Macaroni met mia

2015-11-16

Categorie: Kook spelletjes

Played 1869 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om de instructies te volgen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...