Sportwinkel runnen

Sportwinkel runnen


Sportwinkel runnenIn dit leuke spelletje ga je werken in een sportzaak. Je gaat de klanten helpen en bent verantwoordelijk voor de sales. De klanten komen 1 voor 1 binnen en gaan netjes op een stoel zitten. Je moet dan naar de klanten toelopen zodat ze je vertellen welk artikel ze willen kopen. Je brengt ze vervolgens naar de juiste afdeling en wacht tot ze klaar zijn. Als ze dan iets hebben uitgekozen en willen betalen breng je ze naar de kassa. De klant betaalt dan en vertrekt. Het is belangrijk dat je elke dag de target haalt om door te kunnen naar de volgende dag. Je moet de klanten dus snel blijven helpen. Wanneer een klant te lang moet wachten zal deze vertrekken en loop je inkomsten mis. Met het geld dat je verdient kun je allerlei upgrades kopen. Zo kun je extra stoelen neerzetten om meerdere klanten tegelijk te ontvangen. Je kunt ook uitbreiden met nieuwe sportartikelen. Je begint namelijk alleen met voetballen en tennisrackets. Hoe meer je uitbreidt des te meer klanten er zullen komen. Dus werk hard en verdien zoveel mogelijk geld.

Sportwinkel runnen

Instructies

Speel sportwinkel runnen met je muis.

0

Spel omschrijving

Sportwinkel runnen

In dit leuke spelletje ga je werken in een sportzaak. Je gaat de klanten helpen en bent verantwoordelijk voor de sales. De klanten komen 1 voor 1 binnen en gaan netjes op een stoel zitten. Je moet dan naar de klanten toelopen zodat ze je vertellen welk artikel ze willen kopen. Je brengt ze vervolgens naar de juiste afdeling en wacht tot ze klaar zijn. Als ze dan iets hebben uitgekozen en willen betalen breng je ze naar de kassa. De klant betaalt dan en vertrekt. Het is belangrijk dat je elke dag de target haalt om door te kunnen naar de volgende dag. Je moet de klanten dus snel blijven helpen. Wanneer een klant te lang moet wachten zal deze vertrekken en loop je inkomsten mis. Met het geld dat je verdient kun je allerlei upgrades kopen. Zo kun je extra stoelen neerzetten om meerdere klanten tegelijk te ontvangen. Je kunt ook uitbreiden met nieuwe sportartikelen. Je begint namelijk alleen met voetballen en tennisrackets. Hoe meer je uitbreidt des te meer klanten er zullen komen. Dus werk hard en verdien zoveel mogelijk geld.

Sportwinkel runnen

2014-04-29

Categorie: Meiden spelletjes

Played 1748 times

tags: Geen

Instructies

Speel sportwinkel runnen met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...