Village cuties

Village cuties


Village cutiesIn dit mooie meiden spelletje ga je een village cutie opmaken. Je begint allereerst met het gezicht. Je kunt een mooie kleur wenkbrauwen uitkiezen. Je hebt keus uit heel veel verschillende kleuren. Dit ga je dan ook doen voor de wimpers. Vervolgens kun je nog een kleur voor de ogen kiezen. Daarna kun je wat oogschaduw aanbrengen en ook nog wat kleur voor op de wangen. Tenslotte kies je nog een mooie kleur lippenstift uit. Je kunt dan alweer door naar het volgende onderdeel. In het volgende onderdeel kun je een leuke kapsel uitkiezen. Je hebt keus uit een aantal verschillende kapsels. Vervolgens kun je een mooie outfit uitkiezen. Je kunt kiezen voor een jurk of een kant en klaar outfit. Je kunt ook kiezen voor een topje met een broek of rok. Vervolgens ga je nog een leuke paar schoenen uitkiezen die bij de outfit passen. Dan blijven alleen nog de accessoires over. Zo kun je een leuke hoed uitkiezen als je dat wilt. En natuurlijk ook nog wat sieraden zoals oorbellen en kettingen. Dit doe je dan ook weer voor het 2e meisje en dan ben je klaar.

Village cuties

Instructies

Speel village cuties met je muis.

0

Spel omschrijving

Village cuties

In dit mooie meiden spelletje ga je een village cutie opmaken. Je begint allereerst met het gezicht. Je kunt een mooie kleur wenkbrauwen uitkiezen. Je hebt keus uit heel veel verschillende kleuren. Dit ga je dan ook doen voor de wimpers. Vervolgens kun je nog een kleur voor de ogen kiezen. Daarna kun je wat oogschaduw aanbrengen en ook nog wat kleur voor op de wangen. Tenslotte kies je nog een mooie kleur lippenstift uit. Je kunt dan alweer door naar het volgende onderdeel. In het volgende onderdeel kun je een leuke kapsel uitkiezen. Je hebt keus uit een aantal verschillende kapsels. Vervolgens kun je een mooie outfit uitkiezen. Je kunt kiezen voor een jurk of een kant en klaar outfit. Je kunt ook kiezen voor een topje met een broek of rok. Vervolgens ga je nog een leuke paar schoenen uitkiezen die bij de outfit passen. Dan blijven alleen nog de accessoires over. Zo kun je een leuke hoed uitkiezen als je dat wilt. En natuurlijk ook nog wat sieraden zoals oorbellen en kettingen. Dit doe je dan ook weer voor het 2e meisje en dan ben je klaar.

Village cuties

2014-05-02

Categorie: Meiden spelletjes

Played 1618 times

tags: Geen

Instructies

Speel village cuties met je muis.

Opmerkingen (1)

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...