Flappy bird

Flappy bird


Flappy birdFlappy bird is een enorm populair spelletje. Het spel is niet alleen online op het internet te spelen, maar is ook enorm populair als app in de apple en android stores. Het spelletje is erg simpel, maar toch enorm verslavend. In het spelletje bestuur je een kleine vogeltje die je middels de spatiebalk in de lucht moet houden. Elke keer als je op de spatiebalk klikt flappert het vogeltje een beetje omhoog. Het moeilijkste gedeelte in flappy bird is dat je allerlei buizen moet ontwijken. Het is dus belangrijk dat je het vogeltje onder controle houdt om zo door de buizen heen te glippen zonder ze te raken. Wanneer je iets raakt ben je meteen af. Je moet dan weer opnieuw beginnen. Je kunt bovenaan op het scherm in de gaten houden hoeveel obstakels je al achter je gelaten hebt. Het is een kwestie van oefenen voordat je het een beetje onder de knie krijgt. Hoe verder je in het spelletje komt des te moeilijker het wordt. Er komen namelijk steeds meer obstakels die je moet ontwijken. Dus denk jij dat je behendig genoeg bent om dit populaire spelletje aan te kunnen? Speel dan nu flappy bird op gratisspelletjes.nl.

Flappy bird

Instructies

Gebruik de spatiebalk om flappy bird in de lucht te houden.

0

Spel omschrijving

Flappy bird

Flappy bird is een enorm populair spelletje. Het spel is niet alleen online op het internet te spelen, maar is ook enorm populair als app in de apple en android stores. Het spelletje is erg simpel, maar toch enorm verslavend. In het spelletje bestuur je een kleine vogeltje die je middels de spatiebalk in de lucht moet houden. Elke keer als je op de spatiebalk klikt flappert het vogeltje een beetje omhoog. Het moeilijkste gedeelte in flappy bird is dat je allerlei buizen moet ontwijken. Het is dus belangrijk dat je het vogeltje onder controle houdt om zo door de buizen heen te glippen zonder ze te raken. Wanneer je iets raakt ben je meteen af. Je moet dan weer opnieuw beginnen. Je kunt bovenaan op het scherm in de gaten houden hoeveel obstakels je al achter je gelaten hebt. Het is een kwestie van oefenen voordat je het een beetje onder de knie krijgt. Hoe verder je in het spelletje komt des te moeilijker het wordt. Er komen namelijk steeds meer obstakels die je moet ontwijken. Dus denk jij dat je behendig genoeg bent om dit populaire spelletje aan te kunnen? Speel dan nu flappy bird op gratisspelletjes.nl.

Flappy bird

2014-02-08

Categorie: Populair

Played 2682 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de spatiebalk om flappy bird in de lucht te houden.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...