Tripwire

Tripwire


TripwireTripwire is een erg leuk en misschien wel 1 van de populairste spelletjes in het echt. Ken je de stress test spelletjes waarbij je met een stuk ijzer langs een ander stuk ijzer moet bewegen zonder deze aan te raken. Dat is tripwire dus, maar dan online. Je gaat met je muis langs een lijn bewegen en moet deze precies blijven volgen. Wanneer je van de lijn afwijkt zal de computer dat merken. Je verliest dan 5 seconden en moet terug naar de laatste checkpoint. Je probeert dus de finish te halen voordat de tijd om is. Onderaan op het scherm kun je de tijd in de gaten houden. Wanneer je de finish hebt bereikt krijg je er wat tijd bij en kun je gelijk beginnen aan de volgende level. Lukt het je niet om in 1 keer de finish te halen neem dan wat rust bij de checkpoints. Deze verschijnen vanzelf wanneer je langs ze komt. De levels worden overigens steeds moeilijker dus je moet goed je best blijven doen. Gaat het jou lukken of ben je te veel gestrest? Kom er nu achter en speel tripwire.

Tripwire

Instructies

Speel tripwire met je muis.

0

Spel omschrijving

Tripwire

Tripwire is een erg leuk en misschien wel 1 van de populairste spelletjes in het echt. Ken je de stress test spelletjes waarbij je met een stuk ijzer langs een ander stuk ijzer moet bewegen zonder deze aan te raken. Dat is tripwire dus, maar dan online. Je gaat met je muis langs een lijn bewegen en moet deze precies blijven volgen. Wanneer je van de lijn afwijkt zal de computer dat merken. Je verliest dan 5 seconden en moet terug naar de laatste checkpoint. Je probeert dus de finish te halen voordat de tijd om is. Onderaan op het scherm kun je de tijd in de gaten houden. Wanneer je de finish hebt bereikt krijg je er wat tijd bij en kun je gelijk beginnen aan de volgende level. Lukt het je niet om in 1 keer de finish te halen neem dan wat rust bij de checkpoints. Deze verschijnen vanzelf wanneer je langs ze komt. De levels worden overigens steeds moeilijker dus je moet goed je best blijven doen. Gaat het jou lukken of ben je te veel gestrest? Kom er nu achter en speel tripwire.

Tripwire

2014-04-12

Categorie: Populair

Played 2152 times

tags: Geen

Instructies

Speel tripwire met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...