Rekenen met bijen

Rekenen met bijen


Rekenen met bijenIn dit leuke spelletje ga je snel rekenen. Je gaat dit op een leuke manier doen. Op het scherm verschijnen steeds bijen. Deze bijen vliegen van rechts naar links. Aan elke bij hangt een som. Jij moet het antwoord van deze som zo snel mogelijk typen. Wanneer je dit doet verdwijnt de bij. Is je antwoord fout dan is er niks aan de hand. Je kunt dan snel proberen om het goede antwoord te typen. De bedoeling is om alle bijen te laten verdwijnen zodat je door kunt naar de volgende level. Wanneer een bij toch de linkerkant weet te bereiken verlies je een beetje leven. Als je al je leven hebt verloren ben je af en moet je opnieuw beginnen. Verder kun je onderaan op het scherm in de gaten houden hoeveel bijen je nog moet wegspelen voor je de level hebt gehaald. De levels worden steeds moeilijker, omdat de bijen sneller gaan vliegen. Ook komen er steeds meer bijen bij. En alsof dat niet genoeg is worden de sommen ook steeds moeilijker. Dus kun jij goed rekenen? Laat het dan zien en gebruik je rekenkunsten om alle bijen uit te schakelen.

Rekenen met bijen

Instructies

Typ het antwoord in met je toetsenbord en druk op enter.

0

Spel omschrijving

Rekenen met bijen

In dit leuke spelletje ga je snel rekenen. Je gaat dit op een leuke manier doen. Op het scherm verschijnen steeds bijen. Deze bijen vliegen van rechts naar links. Aan elke bij hangt een som. Jij moet het antwoord van deze som zo snel mogelijk typen. Wanneer je dit doet verdwijnt de bij. Is je antwoord fout dan is er niks aan de hand. Je kunt dan snel proberen om het goede antwoord te typen. De bedoeling is om alle bijen te laten verdwijnen zodat je door kunt naar de volgende level. Wanneer een bij toch de linkerkant weet te bereiken verlies je een beetje leven. Als je al je leven hebt verloren ben je af en moet je opnieuw beginnen. Verder kun je onderaan op het scherm in de gaten houden hoeveel bijen je nog moet wegspelen voor je de level hebt gehaald. De levels worden steeds moeilijker, omdat de bijen sneller gaan vliegen. Ook komen er steeds meer bijen bij. En alsof dat niet genoeg is worden de sommen ook steeds moeilijker. Dus kun jij goed rekenen? Laat het dan zien en gebruik je rekenkunsten om alle bijen uit te schakelen.

Rekenen met bijen

2013-12-29

Categorie: Rekenspelletjes

Played 2280 times

tags: Geen

Instructies

Typ het antwoord in met je toetsenbord en druk op enter.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...