Knal zombies

Knal zombies


Knal zombiesDe titel van het spelletje zegt het al helemaal. In dit spelletje ga je zombies neerknallen. Het spel lijkt erg veel op de populaire angry birds alleen ga je in plaats van vogels een kanon afvuren. Verder kijk je ook rechts tegen het speelveld aan. In elke level staan er meerdere zombies stil in een constructie van hout. Door met je kanon op het hout te schieten kun je deze laten instorten waarna de zombies geplet worden of vallen en doodgaan. Je kunt dus niet direct met je kanon op de zombies schieten. Wanneer alle zombies dood zijn heb je de level gehaald en kun je door naar de volgende. Voor elke level krijg je wel een limiet aan kogels. Je kunt linksboven op het scherm zien hoeveel kogels je nog hebt. Als deze op zijn en er staan nog zombies in het speelveld dan ben je af en moet je opnieuw beginnen. Hoe meer kogels je overhoudt des te meer punten je krijgt voor de level. De levels blijven steeds moeilijker worden, maar dat moet geen probleem zijn. Dus zin om eens een paar zombies te pletten met je kanon?

Knal zombies

Instructies

Gebruik je muis om met je kanon te vuren.

0

Spel omschrijving

Knal zombies

De titel van het spelletje zegt het al helemaal. In dit spelletje ga je zombies neerknallen. Het spel lijkt erg veel op de populaire angry birds alleen ga je in plaats van vogels een kanon afvuren. Verder kijk je ook rechts tegen het speelveld aan. In elke level staan er meerdere zombies stil in een constructie van hout. Door met je kanon op het hout te schieten kun je deze laten instorten waarna de zombies geplet worden of vallen en doodgaan. Je kunt dus niet direct met je kanon op de zombies schieten. Wanneer alle zombies dood zijn heb je de level gehaald en kun je door naar de volgende. Voor elke level krijg je wel een limiet aan kogels. Je kunt linksboven op het scherm zien hoeveel kogels je nog hebt. Als deze op zijn en er staan nog zombies in het speelveld dan ben je af en moet je opnieuw beginnen. Hoe meer kogels je overhoudt des te meer punten je krijgt voor de level. De levels blijven steeds moeilijker worden, maar dat moet geen probleem zijn. Dus zin om eens een paar zombies te pletten met je kanon?

Knal zombies

2015-05-12

Categorie: Schiet spelletjes

Played 2173 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om met je kanon te vuren.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...