Sinterklaas boter kaas en eieren

Sinterklaas boter kaas en eieren


Sinterklaas boter kaas en eierenWie kent boter kaas en eieren nou niet? Sommige kennen het misschien als tic tac toe. In dit leuke sinterklaas spelletje ga je boter kaas en eieren spelen met een leuke sinterklaas sfeertje. De regels zijn precies net zoals de originele boter kaas en eieren. Voor je begint met spelen kun je kiezen of je tegen de computer speelt. Je kiest dan voor 1 speler. Of je kunt met een vriendje naast je spelen. Dan kies je voor 2 spelers. Je kunt niet online spelen met de 2 spelers, maar alleen samen op 1 computer. Je kunt zo vaak spelen als je wilt. Dus heb jij zin in een ouderwets potje boter kaas en eieren, maar dan in sinterklaas stijl. Speel dan nu sinterklaas boter kaas en eieren op gratisspelletjes.nl!

Sinterklaas boter kaas en eieren

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

0

Spel omschrijving

Sinterklaas boter kaas en eieren

Wie kent boter kaas en eieren nou niet? Sommige kennen het misschien als tic tac toe. In dit leuke sinterklaas spelletje ga je boter kaas en eieren spelen met een leuke sinterklaas sfeertje. De regels zijn precies net zoals de originele boter kaas en eieren. Voor je begint met spelen kun je kiezen of je tegen de computer speelt. Je kiest dan voor 1 speler. Of je kunt met een vriendje naast je spelen. Dan kies je voor 2 spelers. Je kunt niet online spelen met de 2 spelers, maar alleen samen op 1 computer. Je kunt zo vaak spelen als je wilt. Dus heb jij zin in een ouderwets potje boter kaas en eieren, maar dan in sinterklaas stijl. Speel dan nu sinterklaas boter kaas en eieren op gratisspelletjes.nl!

Sinterklaas boter kaas en eieren

2013-11-15

Played 4034 times

tags: Geen

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...