Mini golf

Mini golf


Mini golfIn dit leuke spel ga je mini golf spelen. Je kunt op maar liefst 18 verschillende holes spelen. Voor je begint kun je kiezen of je alleen speelt of tegen een vriendje naast je. Je kunt het spel ook met ze drieën of zelfs vieren spelen. Vervolgens kun je kiezen of je eerst de holes 1 tot en met 9 speelt of de holes 10 tot en met 18. Je kunt ook alle holes in 1 keer achter elkaar spelen. Als je hebt gekozen kun je gelijk beginnen. Het is erg makkelijk om mini golf te spelen. Je richt met je muis de goeie kant op en geeft dan een tik aan de bal. Je kunt zelf bepalen hoe hard je slaat door je muis verder van de golfbal te houden. Als je in 1 keer pot dan noemen we dat een hole in one. Dat is ook de beste score die je kunt halen. Hoe minder slagen je nodig hebt om de bal erin te krijgen des te beter. Je kunt na elke hole zien hoeveel punten je hebt en als je tegen een vriendje speelt dan speel je om de beurt.

Mini golf

Instructies

Speel mini golf met je muis

0

Spel omschrijving

Mini golf

In dit leuke spel ga je mini golf spelen. Je kunt op maar liefst 18 verschillende holes spelen. Voor je begint kun je kiezen of je alleen speelt of tegen een vriendje naast je. Je kunt het spel ook met ze drieën of zelfs vieren spelen. Vervolgens kun je kiezen of je eerst de holes 1 tot en met 9 speelt of de holes 10 tot en met 18. Je kunt ook alle holes in 1 keer achter elkaar spelen. Als je hebt gekozen kun je gelijk beginnen. Het is erg makkelijk om mini golf te spelen. Je richt met je muis de goeie kant op en geeft dan een tik aan de bal. Je kunt zelf bepalen hoe hard je slaat door je muis verder van de golfbal te houden. Als je in 1 keer pot dan noemen we dat een hole in one. Dat is ook de beste score die je kunt halen. Hoe minder slagen je nodig hebt om de bal erin te krijgen des te beter. Je kunt na elke hole zien hoeveel punten je hebt en als je tegen een vriendje speelt dan speel je om de beurt.

Mini golf

2014-03-24

Categorie: Sport spelletjes

Played 2078 times

tags: Geen

Instructies

Speel mini golf met je muis

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...