Ninja slicer

Ninja slicer


Ninja slicerNinja slicer is een tof vecht spelletje. In dit spelletje bestuur je een ninja personage met een masker. Zodra het spel begint komen er steeds 1 voor 1 vijanden aanvallen. Je moet deze vijanden zien te doden voordat ze dat met jou kunnen doen. Door heen en weer te bewegen blijf je de aanvallen ontwijken. Aanvallen kun je simpelweg doen door met je muis op de vijand te klikken. De eerste paar vijanden zijn nog wel makkelijk te verslaan, maar dat wordt steeds moeilijker. De vijanden worden niet alleen sterker, maar ook sneller waardoor het moeilijker is om ze aan te vallen. Onderaan op het scherm kun je zien hoeveel leven je nog over hebt. Als de hele balk leeg loopt dan ga je dood en moet je opnieuw beginnen. Het is dus niet makkelijk, maar als je een beetje je best doet kun je misschien alle vijanden verslaan in dit toffe vecht spelletje.

Ninja slicer

Instructies

Gebruik je muis om te vechten.

0

Spel omschrijving

Ninja slicer

Ninja slicer is een tof vecht spelletje. In dit spelletje bestuur je een ninja personage met een masker. Zodra het spel begint komen er steeds 1 voor 1 vijanden aanvallen. Je moet deze vijanden zien te doden voordat ze dat met jou kunnen doen. Door heen en weer te bewegen blijf je de aanvallen ontwijken. Aanvallen kun je simpelweg doen door met je muis op de vijand te klikken. De eerste paar vijanden zijn nog wel makkelijk te verslaan, maar dat wordt steeds moeilijker. De vijanden worden niet alleen sterker, maar ook sneller waardoor het moeilijker is om ze aan te vallen. Onderaan op het scherm kun je zien hoeveel leven je nog over hebt. Als de hele balk leeg loopt dan ga je dood en moet je opnieuw beginnen. Het is dus niet makkelijk, maar als je een beetje je best doet kun je misschien alle vijanden verslaan in dit toffe vecht spelletje.

Ninja slicer

2015-11-16

Categorie: Vecht spelletjes

Played 1548 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om te vechten.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...