Kopballen actie

Kopballen actie


Kopballen actieKopballen actie is een enorm leuk en uitgebreid voetbal spelletje. In dit spelletje is het de bedoeling dat je deel gaat nemen aan het wk van 2014. Voor je begint heb je keuze uit verschillende dingen. Zo kun je gelijk aan het kampioenschap gaan beginnen, maar je kunt ook de voorrondes spelen. Verder kun je ook eerst trainen als je dat wilt. Wanneer je wedstrijden gaat spelen kun je eerst nog een land kiezen waarmee je gaat spelen. Vervolgens kun je gelijk aan een wedstrijd beginnen. Je speelt met 3 spelers op het veld en je zult merken dat er weinig geschoten wordt. Bijna alles wordt met het hoofd gedaan. Elke wedstrijd duurt 60 seconden dus je moet meer doelpunten scoren dan de tegenstander om door te gaan. In het kampioenschap speel je eerst nog in de poulefase en als je die doorkomt dan mag je door naar de finales. Dus ga jij kampioen worden in dit toffe voetbal spelletje? Speel nu kopballen actie op gratisspelletjes.nl.

Kopballen actie

Instructies

Gebruik je pijltjestoetsen om te bewegen.

0

Spel omschrijving

Kopballen actie

Kopballen actie is een enorm leuk en uitgebreid voetbal spelletje. In dit spelletje is het de bedoeling dat je deel gaat nemen aan het wk van 2014. Voor je begint heb je keuze uit verschillende dingen. Zo kun je gelijk aan het kampioenschap gaan beginnen, maar je kunt ook de voorrondes spelen. Verder kun je ook eerst trainen als je dat wilt. Wanneer je wedstrijden gaat spelen kun je eerst nog een land kiezen waarmee je gaat spelen. Vervolgens kun je gelijk aan een wedstrijd beginnen. Je speelt met 3 spelers op het veld en je zult merken dat er weinig geschoten wordt. Bijna alles wordt met het hoofd gedaan. Elke wedstrijd duurt 60 seconden dus je moet meer doelpunten scoren dan de tegenstander om door te gaan. In het kampioenschap speel je eerst nog in de poulefase en als je die doorkomt dan mag je door naar de finales. Dus ga jij kampioen worden in dit toffe voetbal spelletje? Speel nu kopballen actie op gratisspelletjes.nl.

Kopballen actie

2014-07-30

Played 1948 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je pijltjestoetsen om te bewegen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...