Voetbalhoofden 2016

Voetbalhoofden 2016


Voetbalhoofden 2016Voetbalhoofden 2016 is de EK 2016 versie van voetbalhoofden. Het enorm populaire voetbal spelletje waarin spelers een enorm groot hoofd en een kleiner onderlichaam hebben. Voor je begint met de wedstrijden mag je een eigen team en speler kiezen. Vervolgens begin je aan het kampioenschap. Elke wedstrijd duurt exact 1 minuut en de winnaar is natuurlijk degene met de meeste doelpunten in die minuut. Je speelt 1 tegen 1 met de computer en door middel van je hoofd of schoppen probeer je zoveel mogelijk doelpunten te maken. Na elk doelpunt neemt de tegenstander weer een aftrap. Soms verschijnen er ook hulpmiddelen in de lucht. Wanneer je deze raakt met de bal kun je ze gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld de tegenstander bevriezen, maar ook erg hoog springen. Na elke wedstrijd kun je op de scorebord zien hoeveelste plek je staat met je team. Zo weet je of je nog beter moet spelen of dat je wel tot de top behoort. Dus zin in een leuk ek 2016 voetbal spelletje? Speel dan nu voetbalhoofden 2016 op gratisspelletjes.nl.

Voetbalhoofden 2016

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te voetballen.

0

Spel omschrijving

Voetbalhoofden 2016

Voetbalhoofden 2016 is de EK 2016 versie van voetbalhoofden. Het enorm populaire voetbal spelletje waarin spelers een enorm groot hoofd en een kleiner onderlichaam hebben. Voor je begint met de wedstrijden mag je een eigen team en speler kiezen. Vervolgens begin je aan het kampioenschap. Elke wedstrijd duurt exact 1 minuut en de winnaar is natuurlijk degene met de meeste doelpunten in die minuut. Je speelt 1 tegen 1 met de computer en door middel van je hoofd of schoppen probeer je zoveel mogelijk doelpunten te maken. Na elk doelpunt neemt de tegenstander weer een aftrap. Soms verschijnen er ook hulpmiddelen in de lucht. Wanneer je deze raakt met de bal kun je ze gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld de tegenstander bevriezen, maar ook erg hoog springen. Na elke wedstrijd kun je op de scorebord zien hoeveelste plek je staat met je team. Zo weet je of je nog beter moet spelen of dat je wel tot de top behoort. Dus zin in een leuk ek 2016 voetbal spelletje? Speel dan nu voetbalhoofden 2016 op gratisspelletjes.nl.

Voetbalhoofden 2016

2015-11-17

Played 1836 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te voetballen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...